Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Як вибрати шафу-купе якомога дешевше, але не на шкоду якості?

Як вибрати шафу-купе якомога дешевше, але не на шкоду якості?

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Гроші

Як вибрати шафу-купе якомога дешевше, але не на шкоду якості?Для того, щоб шафа-купе стала дійсно економним і багатофункціональним елементом інтер'єру, необхідно вміти правильно її вибрати, враховуючи як наповнення шафи, так і її дизайн. При виборі шафи - купе важливо розуміти для яких цілей ви будете її використовувати. Буде вона стояти в передпокої чи у спальні. 

 

Деякі професіонали вважають, що для встановлення в передпокої зовсім не призначені шафи типу Стенлі або Indeco у зв'язку з тим, що в них використовуються залізні профілі, які не забезпечують належної міцності конструкції.

 

Навіщо потрібна додаткова міцність? Справа в тому, що при взуванні кожен другий обов’язково обіпреться на стіну або ж двері шафи-купе, і якщо ви не відчуваєте задоволення від ремонту меблів – використовуйте жорсткі алюмінієві профілі.

 

При виборі панелей ДСП варто віддавати перевагу більш дорогим, але більш міцним імпортним виробам у зв'язку з тим, що в них більш висока щільність після пресування. Як вибирають, наприклад, виробники меблі львів. Іноземці чомусь не шкодують і додають потрібну кількість клеючих смол при виробництві ДСП.

 

При виборі системи руху не треба робити упор на системи верхньої підвіски у зв'язку з тим, що дані системи використовуються в основному для міжкімнатних перегородок. Краще використовувати перевірені часом системи з нижнім розташуванням рейок.

 

Велику увагу треба приділити фурнітурі. Це дверні петлі, ручки, замочки і інші залізні і пластмасові детальки ваших меблів. Перевагу треба віддати імпортним деталям з причини їх більшої надійності.

 

По теме: Ремонт квартиры. Правила выбора автоматических выключателей