Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » В "Батькивщине" нашли еще один повод поругаться

В "Батькивщине" нашли еще один повод поругаться

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
В "Батькивщине" нашли еще один повод поругаться Александр Бригинец недоволен тем, что его обвинили в поддержке Порошенко на выборах мэра Киева.

В «Батькивщине» продолжаются распри. После того, как Вячеслав Кириленко выразил свое недоумение тем, что «часть киевских депутатов поддерживает (кандидатуру в мэры столицы) Петра Порошенко.

К этой группе относится и Александр Бригинец», тот обиделся. «Ну от, Кириленко вже почав оббріхувати мене тільки тому, що я не підтримав його і його 3-х колег повернення до партії "За Україну" після проходу в парламент під прапорами "Батьківщини", - написал Бригинец в Facebook.

«Він сьогодні заявив, що я підтримую кандидатуру П.Порошенка на мера Києва.... Насправді, я допускаю будь-яку кандидатуру, аби лише її підтримали "Батьківщина", "Свобода" і "УДАР".

Безумовний пріоритет у Кличка, але це може бути і Томенко, і Порошенко, і Бондаренко, і Бригинець, і Кириленко... Але за умови, яку я вже назвав», - объяснил нардеп.

Напомним, ранее Вячеслав Кириленко, Ксения Ляпина, Иван Стойко и Олег Медуница возобновили свое членство в партии «За Украину!». Бригинец на это сказал: «Розшарування у фракції "Батькывщина" почалось ((((» 

 

По материалам Сегодня