Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » В Україні з'явився свій сервіс з просування сайтів – SeoHammer

В Україні з'явився свій сервіс з просування сайтів – SeoHammer

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Наука та IT

В Україні з'явився свій сервіс з просування сайтів – SeoHammerСучасна глобальна мережа розвивається потрясаючими темпами: щоденно створюються тисячі сайтів, практично кожне підприємство, співтовариство, кожен підприємець і навіть просто громадянин сьогодні прагне мати свій сайт, сторінку або блог в Інтернеті. 

 

В цих умовах дуже зросла саме роль просування сайтів серед собі подібних в рейтингах пошукових систем. На сьогодні СЕО – це ціла наука, що постійно оновлюється і вимагає від фахівців в даній області щоденного навчання, освоєння нових підходів та методик.

 

Не секрет, що основне завдання SEO – це досягнення високих, або перших позицій просувння сайту в пошукових видачах. Сам термін SEO – від англійського «search engine optimization» – і перекладається як «оптимізація сайту під пошукові системи». Сучасне SEO вже не будується на банальній закупівлі посилань і написанні статей. На сьогоднішній день пошукові системи хочуть бачити у своїй індексній базі тільки якісні сайти, які будуть задовольняти вимоги користувачів за всіма параметрами.

 

До нинішнього часу основною проблемою українських фахівців в області просування була необхідність працювати з російськими базами засобів СЕО аналітики.

 

Але на сьогодні ситуація змінилася: вітчизняними IT-фахівцями створено сайт – SeoHammer.com.ua – який повністю адаптований під Український регіон. Цей ресурс надає унікальні можливості з аналізу якості сайтів і можливостей їх просування і розкручування в Мережі. Проводиться аналіз кожного посилання і виявлення проблемних посилань, що роблять негативний вплив на просування (і, як наслідок, перевитрати у кінцевих користувачів).

 

SeoHammer надає СЕО-фахівцям можливість додавання сайту під просування в один клік, інтелектуального підбору запитів для пошуку просувається ресурсу, закупки найкращих посилань з високим ступенем якості з географічною прив'язкою донорів.

 

Ресурс робить перевірку якості посилань за більш ніж 100 показниками і регулярний щоденний перерахунок показників якості проекту. Крім того, проводиться автоматичне зняття поганих посилань і дозакупівля нових якісних посилань. Є можливість перевіряти посилання, куплені в інших системах і сервісах.

 

Головною перевагою нового СЕО-ресурсу є «заточеність» під пошуковик Google (це і база доменів, і анкор і т.ін.), що до нинішнього часу майже не практикувалося.

 

Крім того, абсолютна фінансова «прозорість» нового СЕО-порталу: на сьогоднішній день, враховуючи розробку багатьох сайтів для підприємств і фірм, SeoHammer готовий надавати своїм клієнтам документи для податкової про витрачені кошти.

 

На сьогоднішній день СЕО-Хаммеру вже є чим похвалитися: на сайті вже більше 15,5 тис. користувачів. «Розкручено» більше 17 тис. проектів, для яких фахівці порталу «забили в ТОП» 94.77% запитів своїх клієнтів.

 

P.S. Ну і наостанок можна повідомити, що з нагоди свого відкриття SeoHammer проводить акцію «Вітальний бонус» – всім новачкам на сайті дарують по 10 доларів. В акції беруть участь всі користувачі, які дізналися про новий проект і просувають сайти на території України.

 

По теме: