Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Акція молодіжного крила Української партії «Зелена планета»: «За чисту владу, чисту землю, за чисте повітря, за майбутнє України»

Акція молодіжного крила Української партії «Зелена планета»: «За чисту владу, чисту землю, за чисте повітря, за майбутнє України»

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Суспільство
16 вересня представники молодіжного крила Української партії «Зелена планета» разом з громадськістю, а також представниками інших партій, зібралися під стінами Верховної Ради України, із лозунгом: «За чисту владу, чисту землю, за чисте повітря, за майбутнє України», щоб підтримати прийняття законопроекту 4359а від 24.07.2014 «Про очищення влади», який, зокрема, запроваджує в Україні обов’язкове проходження процедури перевірки при призначенні/обранні на посади у органах державної влади, а також осіб, які вже займають ці посади.

 

«Сьогоднішня молодь – це завтрашній день політиків. Ми прислуховуємось, беремо до уваги їх думки, будуємо наше майбутнє разом. І вони розуміють, що цей законопроект дозволить навести порядок серед представників влади», - говорить Голова УП «Зелена планета» Сергій Орєхов.

 

Аби бути почутою та щоб їх голос «за» урахували, молодь привернула увагу тим, що взяла до рук віники і на наглядному прикладі показала як необхідно очищати не тільки землю від сміття, а й владу від корупціонерів. Адже у час, коли Україна знаходиться у процесі становлення міцної демократичної держави, необхідно звертати більше уваги на ті основні тези, на яких базуються передвиборчі програми партій, які йдуть на позачергові вибори до Верховної Ради України 2014, щоб зрозуміти, задля досягнення яких цілей вони прагнуть отримати владні важелі впливу.

 

«Нам набридло, те, що з думкою народу ніхто не рахується, перед кожними виборами партії та окремі кандидати починають розкидатися голосними обіцянками та гарними лозунгами, які потім викидають на смітник, як і шалені гроші, що йдуть на передвиборчу кампанію. Цей підхід необхідно терміново змінювати», - зазначає Юрій Кармазін.

 

Під час виступу активісти молодіжного крила Української партії «Зелена планета» наголошували на тому, що в Україні проблеми екології, а звідси здоров’я і життя населення розглядаються владою за залишковим

 

принципом. Таке мислення не припустиме. Адже від того, в якому стані наше навколишнє середовище, в таких умовах живемо ми, і будуть жити наші діти.

 

«Неякісна вода, забруднення повітря, деградація земельних ресурсів, знищення лісів, небезпечні геологічні процеси, побутові відходи, Чорнобильська катастрофа, закриваючи очі на все це, ми крокуємо у прірву», - говорять вони.

 

«Політикам необхідно зрозуміти, що у владу повинні йти професіонали із активною громадською позицією, прогресивними поглядами, усвідомленням того, що у складний для країни час потрібно згуртовуватися навколо ідеї єдності, миру, патріотизму, любові та поваги до вітчизни. Саме тому, завдяки нашій підтримки, молоді,представників інших партій, обранці народу нарешті дослухались до голосу народу та прийняли цей законопроект!», - говорить Голова УП «Зелена планета» Сергій Орєхов.

 

По теме: Цензор.Нет увійшов в топ новинних сайтів України