Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Українська партія «Зелена планета» подала списки кандидатів у ЦВК

Українська партія «Зелена планета» подала списки кандидатів у ЦВК

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Суспільство
Українська партія «Зелена планета» подала списки кандидатів у ЦВКУ Марші Миру взяли участь тільки представники найпотужнішого «Об’єднання зелених та захисників вітчизни – за Життя, Єдність, Мир – «Зелена планета»!!!

 

У неділю, у супроводі людей, різних за віком, переважно молоді, об’єднання «Зелена планета» з прапорами та зеленими серцями, на чолі з лідером списку Юрієм Кармазіним, який тримав у руках Землю, складену із сердець, подали документи для реєстрації до ЦВК, під життєстверджуючі гасла: «За чисту владу, за чисту землю, за чисте повітря, за майбутнє України».

 

«Я тримаю у руках планету, яка складається з сердець, адже сьогодні найголовніше – це Життя, Єдність, Мир. Саме за це ми і виступаємо нашим потужним об’єднанням» - наголосив лідер Юрій Кармазін.

 

 

Не випадково члени об’єднання вибрали саме 21 вересня для подання документів, адже одночасно у мирському та священному світі відбулися знакові події. Весь православний світ відзначав Різдво Пресвятої Богородиці, а також у багатьох країнах проходив Марш Миру проти війни в Україні та Народний Кліматичний марш.

 

 

«Сьогодні велике християнське свято. І я хочу наголосити на тому, що невипадково ми обрали Юрія Кармазіна лідером п’ятірки. Адже він чиста, та порядна людина, з високими моральними принципами та переконаннями, і духовною величчю, яка має таку потужну силу, що може не лише гори пересувати, а й змінити хід життя нашої країни у кращий бік. Ця людина зможе донести правду до кожного, а отримавши напередодні благословення від священиків на шлях служіння народу та благословивши список наших кандидатів, я впевнений - ми переможемо» - підкреслює лідер об’єднання Сергій Орєхов.

 

Молодіжне крило об’єднання ,поділяючи основні тези, на яких базується передвиборна програма потужного об’єднання «Зелена планета», своєї активною участю і твердою громадянською позицією, надихнули велику кількість людей до участі у головних подіях 21 вересня.

 

«Ми – молодь, сьогодні підтримуємо найголовніше, на чому наголошують члени об’єднання, адже ми хочемо врешті решт отримати прості відповіді на прості питання: коли прийде МИР на нашу землю і коли вже запанують не безпринципність, жорстокість та зрада, а Єдність, а головним для всіх стане ЖИТТЯ. Нам набридли пусті слова і феєричні обіцянки. Ми повинні бачити реальні кроки до вирішення і не тільки екологічних проблем у нашій країні» - говорить представник молодіжного крила об’єднання.

 

 

«Ми всі повинні зрозуміти, що ми, сьогодні, своїми рішеннями вже будуємо мирну, власну незалежну, демократичну, правову, соціальну державу. Тому особливо важливим є виховання патріота Вітчизни. Молодь – це не тільки майбутнє, вона є живим сьогоденням. А духовність людини є найважливішим інструментом, що здійснює суттєвий вплив на формування її моральних принципів і цінностей, виховує відповідальність, дисциплінованість, толерантність, високий моральний дух, самовіддачу й самовідданість»- наголошує Юрій Кармазін.

 

 

Перша п’ятірка об’єднання – це відомі та поважні представники всіх сфер життя: Юрій Кармазін, Валерій Цибух, Олексій Савич, Олексій Оніпко, Людмила Жукова, разом з лідером партії «Зелена планета» - Сергієм Орєховим, які розуміються на проблемах народу, чують його та враховують їхні думки. Саме тому, після подання документів до ЦВК, всі представники потужного об’єднання, громадськості та молодь, взяли участь у Марші Миру, якій одночасно проходив у багатьох країнах світу. Всі перехожі та автівки, які були присутніми у неділю на вулицях м. Київ - бульвар Лесі Українки, Басейна, Хрещатик, підтримували звуковими сигналами кількасот людей з зеленими серцями та прапорами. А перехожі, дізнавшись до чого цей марш, приєднувалися. Всі разом вони пройшли майже 5 км, діставшись до Майдану Незалежності, де всі приєдналися до телемосту присвяченому Маршу Миру, незважаючи на вітер та зливу, які розпочалися зненацька.

 

«На превеликий жаль, ми сьогодні констатуємо той факт, що жодна політична сила країни не взяла участі не лише у прямій трансляції на 46 країн світу, яка відбувалася під час Маршу Миру, а й у ньому самому, та й під час Народного Кліматичного Маршу ніхто з політиків не згадав про людей. У нашій країні відбуваються бойові дії, йде війна, гинуть тисячами люди, і саме сьогодні, коли весь світ піднявся для того, аби підтримати Україну, для того, аби світові лідери зрозуміли, що війна повинна зупинитися, ми єдині, хто прийшли та підтримали нашу країну, своєю присутність подякували світовій спільноті за її підтримку, поспілкувалися з представниками інших країн,зокрема російських-антифашистських сил, які організували Марш Миру у Москві, які не байдужі до нашої біди, які з нами у цей важкий час. Нажаль, з’ясувалося, що лише наше об’єднання сьогодні, у таких непростий час, займає активну громадську позицію і чує громадян нашої країни» - зауважує Юрій Кармазін.

 

Під час виступу на сцені всі учасники марафону мали змогу почути багатьох представників з різних країн світу, які підтримують Україну. А після промови активістів з Німеччини, Олексій Оніпко, президент «Української академії наук,володар «Зеленого Оскару», наголосив, що найближчим часом він зустрінеться з науковцями Німеччини, щоб представити їм розробку технології, яка зробить неможливим диктат Росії через енергоносії, а також зустрінеться з представниками громадських організацій, які зацікавлені діяльністю потужного об’єднання «Зелена планета».

 

«Ми зробили ставку на громадські організації, і наразі ведуться перемовини з 1200 громадськими організаціями, в тому числі з організаціями ветеранів та пенсіонерів-учасників збройних конфліктів, ліквідаторів аварії на ЧАЄС, ветеранів Афганістану. Зокрема, вже сьогодні у Марші Миру взяв участь Голова спілки «Всеукраїнський союз громадських об’єднань учасників бойових дій, ветеранів військової служби та правоохоронних органів», генерал-полковник Віктор Палій, а під м. Дебальцеве, до Маршу Миру приєднався один з лідерів об’єднання – його 3-й номер у списку, командир 11 добровільного батальйону «Київська Русь» Савич О. О., про якого ми вже сьогодні згадували під бурхливі оплески всіх присутніх біля ЦВК» - наголосив Юрій Кармазін.

 

У свою чергу, Олена Крандакова, віце-президент Асоціації народних депутатів України, наголосила , що сьогодні відбувається національне і духовне відродження українського Народу, розвиток громадянського суспільства, утвердження єдності в країні. У підтвердження тому, що основні тези УП «Зелена планета» врахували голос народу є те, що маленькі українці прийшли і привітали всіх учасників Маршу Миру, а також подарували своє бачення світу, про який вони мріють – картину «Зелена планета».

 

«Діти –це майбутнє нашої країни, це те, заради чого ми повинні жити і приймати вірні та виважені рішення кожної хвилини нашого з вами життя. Ми не маємо права схибити сьогодні, чи дурити один одного пустими обіцянками, адже наше завтра може і не наступити, якщо ми не сховаємо наші амбіції, та не об’єднаємось всі заради миру » - підкреслив Сергій Орєхов.

 

«Об’єднання для України – головна ідея, яка сьогодні вже сприймається зовсім по іншому. Якщо колись це слугувало лозунгом і ідеєю соборності Сходу і Заходу країни, то сьогодні це необхідна складова задля досягнення однієї мети – миру на території нашої держави. Бойові дії на Сході України змусили, у першу чергу українців, дивитись зовсім іншими очима на мир. Дорогою ціною, але ми, нарешті, зрозуміли його цінність», - наголосив політичний діяч Юрій Кармазін.