Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Правильна організація конференції - запорука успіху вашого заходу

Правильна організація конференції - запорука успіху вашого заходу

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Суспільство
Правильна організація конференції - запорука успіху вашого заходуСучасний бізнес і політика диктують високі стандарти якості комунікацій. Успішна комунікація із співробітниками чи клієнтом – уже є гарантією взаєморозуміння та ефективного співробітництва. Щоб налагодить ділові зв’язки, поставити стратегічні завдання чи обговорити актуальні питання, потрібне спілкування. Саме тому дуже важливою частиною бізнесу є семінари, презентації, а також внутрішнє і виїздне проведення конференцій.

На організацію конференцій у столиці і вирішення питань оренди конференц-залів часто витрачається багато зусиль і ресурсів, котрі повинні забезпечити найкращий результат. Можна орендувати приміщення в офісних ба бізнес-центрах Києва, але як у цьому разі бути проживанням і харчуванням співробітників? Адже потребуються додаткові пошуки готелю, де достатньо висока ціна номерів. В результаті, така оренда може обійтись у кругленьку суму, а її пошуки – збити з толку любого організатора подібних заходів.

Як бачимо, оренда конференц-залів у Києві – не легка справа. То як же знайти хороший конференц-зал з хорошим сервісом, швидко і за доступну ціну?

Якщо ви цінуєте ваш час і хочете, щоб організація конференцій була грамотною, вибирайте для роботи готельний комплекс. Цілу низку таких вам можуть запропонувати на ресурсі Regus. Там мають великий досвід роботи з організації конференцій «під ключ», і саме готелі мають кращі добре оснащені конференц-зали.

Прослідкуйте, ваша оренда конференц-залу в Києві включала наступне:
- Один або два зали місткістю від 30 людей. А також великий зал для 100 і більше чоловік.
- Щоб вам запропонували меню для учасників конференції.
- Щоб вам забезпечили проживання для достатньої кількості людей поруч із місцем проведення ваших засідань.
Адже організація конференцій – справа не така вже й проста. В пошуках залу для конференції вам, можливо, прийдеться обдзвонити з десяток пропозицій оренди, і ні одна може не підійти… і це не дивно. Мало кому захочеться провести 2-3 дні в стандартному столичному комплексі для конференцій. Це втомливо і фізично, особливо весною і літом, коли більшості людей хочеться на природу.

В такій ситуації зверніть увагу на заміські комплекси для проживання і проведення конференцій, що розміщені на ресурсі Regus. Прослідкуйте, щоб вибраний вами конференц-зал був оснащений необхідним обладнанням: екранами і фліпчартами, а крім того – системами кондиціонування, зручною мебеллю, закладами для харчування і відпочинку. Продумати треба все – навіть наявність спортивних майданчиків може стати у пригоді. Адже конференція – це не тільки робота в приміщенні, вона потребує додаткових послуг. Це і проведення кава-брейків, комплексних вечерь, обідів і сніданків, а в особливих випадках – і проведення банкетів.

Тому обирайте краще місце для проведення ваших семінарів і конференцій – в гарному місці і з комплексним обслуговуванням, бо воно того варте.