Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Що подивитись на Новорічні свята

Що подивитись на Новорічні свята

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Суспільство
Що подивитись на Новорічні свята Новий рік вважається сімейнім святом, українці вже зустріли Новий 2016 рік, відлунали святкові фейерверки і салюти і зараз всім хочеться трошки відпочити від виснажливої праці під час 2015 року.
 

Мороз та крига не дуже приваблюють до прогулянок, тому одною із найбільш популярних новорічних розваг є перегляд кінофільмів, для цього не обов’язково їхати в кінотеатр. Шурокосмуговий доступ до інтернету дає змогу передивлятися улюблені кінострічки не виходячи з дому, зробити це можна в онлайн-режимі, а одним із сайтів який пропонує таку послугу є .

 

Отже ми вирішили зробити огляд останніх новинок світового кіномистецтва:

 

Мумія 2016. Фільм є ремейком попередніх стрічок про таємничу мумію, яка володіє просто фантастичною силою. Мумія жерця пробуджується через необережних туристів, які приїхали до Єгипту на оглядини відомих пам'яток старовини.

 

Історія починається під час перегляду найвідоміших єгипетських споруд – пірамід, один із хлопців відбивається від туристичної групи, і натикається на останки невідомої мумії, яка воскресає. Мумія одразу намагається захопити и заволодіти світом, та їй намагаються стати на заваді сміливці, які рятують світ і безліч людських життів. Усі події супроводжуються фантастичними спецефектами, сутичками зі злом та казковою красою Єгипту.

 

Захисники 2016. Стрічка розповідає про загострення відносин між двома наймогутнішими державами СРСР і Сполучених штатів Америки. На щастя, до повноцінної війни річ не дійшла все обмежилось станом холодної війни та протистояннямдвох ідеологій.

 

На початку фільму здається що вже зараз почнуться бойові дії, командування радянської армії створює організацію «Патріот», кожна із союзних республік делегує до організації по одному своєму представнику, ці люди не тільки дуже добре підготовлені фізично але і володіють понад можливостями.

 

Після закінчення конфлікту організація припиняє свою діяльність а її учасники губляться серед мільйонів простих людей. Надалі обставини складаються таким чином, що чотири представника "Патріота” виступили проти засновника організації, вони вміють підпорядковувати собі воду, приборкувати земну стихію, володіють смертоносними техніками східних єдиноборств, навіть можуть перетворюватися на ведмедя який вміє стріляти з кулемета.

 

Джерело  bobfilm.pp.ua

 

 

По теме: