Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Історія вибору дверей

Історія вибору дверей

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Суспільство
Історія вибору дверей Це було минулого року, тоді ми із дружиною вирішили продати свою невеличку двокімнатну квартиру у хрущовці і перебратися до нормальної трикімнатної повнометражної квартири у дев`ятиповерховому будинку.
 

Знайти покупців на свою квартиру ми змогли доволі швидко і природньо, взяли завдаток. Оскільки грошей в нас було небагато то й квартиру ми обирали найдешевшу і звісно без ремонту, підходящу оселю знайшли доволі швидко, стан квартири – повнісінький жах.

 

Більш за все нас турбував стан вхідних дверей, вони були дуже ненадійні і вироблені із дерев`яних рейок, планок и фанери. Оскільки цінних речей, побутової техніки та електроніки в нас вистачало, то проблему слабкої вхідної двері було вирішено усунути ще до переїзду.

 

Для пошуку компаній які займаються виготовленням та інсталяцією дверей ми вирішили використувати мережу інтернет, цікаво що пристойного виробника вдалося знайти буквально за декілька хвилин, наш вибір пав на підприємство "Стальні двері”, тим більш що про цього виробника ми чули непогані відгуки від наших родичів.

 

Сайт знаходиться за адресою http://s-dveri.com.ua/vhidni-dveri.html і двері вхідні дивіться тут , перше, що кидається у очі – так це велике різноманіття для вибору дверей, незалежно від того які саме двері ви обрали – можете бути впевненими що все продукція дуже високої якості.

 

У якісних та надійних дверей повинна бути міцна металева рама, для того щоб бути доброю перепоною для грабіжників двері повинні бути товщиною 2-3 міліметра, також в комплекті з дверями потрібні як мінімум 2 замки. Які саме це будуть замки – обірає клієнт, тут все кожний відштовхується від свого гаманця, вподобань та поглядів на безпеку оселі.

 

Для тих хто цінує власну безпеку перш за все компанія пропонує навіть броньовані двері найнижча ціна в такому разі вам буде гарантована, в такому разі ваші двері не зможуть здолати навіть кулі випущені із автомату Калашнікова.

 

Як звичані металічні, так і броньовні двері можуть буду додатково підсилені надійними антизрізовими системами, таке обладнання вбереже ваші цінності від шахраїв у разі якщо вони захочуть зрізати дверні петлі. Окрім того слід звернути посилену увагу на вибір фурнітури, вона повинна бути довговічною, комфортною, надійноюі водночас прикрашати інтерьер.

 

Свій вибір ми зупинили на металевих дверях товщиною в 2 міліметри, укомплектованістю двома замками виробництва Туреччини та Італії, до речі усі двері красяться порошковим методом, в такому разі корозія металу вашим дверям не буде загрожувати, колір мі обрали перламутровий.

 

Заказ можна зробити прямо з web-сторінки організації, у вартість, а двері нам обійшлись всього у 3000 гривень входить доставка та монтаж дверей, звичайно з демонтажем старих, дерев`яних дверей. Від часу замовлення до часу інсталяції пройшло три дні, двері було поставлено за півгодини.

 

Коротше кажучи, ми можемо рекомендувати "Стальні двері” іншим людям, ви гарантовано залишитесь задоволеними.

 

По теме: