Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Запорізькі підприємства сплатили 23,7 мільйона гривень екологічного податку

Запорізькі підприємства сплатили 23,7 мільйона гривень екологічного податку

Категорія: Регіон, Економіка
Запорізькі підприємства сплатили 23,7 мільйона гривень екологічного податку Запорізька область – це потужний індустріальний комплекс, у структурі промислового виробництва якого найбільшу питому вагу мають чорна і кольорова металургія, електроенергетика, машинобудування та металообробка.
 

У нашому регіоні виробляється четверта частина усієї електроенергії країни. Можна безкінечно продовжувати перераховувати безсумнівні досягнення нашої області, що формують її конкурентоздатність та інвестиційну привабливість. Однак наслідком промислової потужності – є далека від ідеальної екологічна ситуація.Саме тому сплата екологічного податку – це не просто обов’язок, це справа честі для кожного підприємства, яке справляє негативний вплив на оточуюче середовище. На цьому наголосив начальник Головного управління ДФС у Запорізькій області Олексій Кавилін.

 

 

Більшість підприємств Запорізької області сумлінно сплачують екоподаток, переважна частина якого спрямовується саме до бюджетів громад. На сьогодні у територіальних органах ГУ ДФС в області зареєстровано 2720 підприємств, від яких за перше півріччя 2016 року до зведеного бюджету надійшло 23,7 мільйона гривень екологічного податку, в тому числі до державного бюджету – 4,7 мільйона гривень, до місцевих бюджетів – близько 19мільйонів гривень.


Источник Позиция

 

По теме: