Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Підручники з Історії України за восьмий клас. Нова програма

Підручники з Історії України за восьмий клас. Нова програма

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Культура
Підручники з Історії України за восьмий клас. Нова програма Програма з Історії України за восьмий клас відіграє велику роль в тому, що сформувати особистість учня.
 

Саме завдяки Історії України в учня формується такі навики, як допитливість та уява, він починає ставити запитання, отримувати на них відповіді. Все це стосується нашого краю, власної держави. Також поруч з Історією України  потрібно вивчати і Всесвітню Історію, яка допоможе пізнавати інших країн Європи та взагалі іншого світу. Завдяки історії школярі матимуть змогу розуміти наскільки важливо бути кращими громадянами України, розуміти, що потрібно знати власне минуле, сприймати власну культуру. Теж саме можливо сказати і про Історію Всесвіту. Все це допоможе підготуватися до складного дорослого життя.

 

На даний момент існує нова програма для вивчення Історії України 8 клас та Всесвітньої Історії. Через деякий період програма має змінюватися, тому що це допоможе постійно бути в курсі інформаційних змін у світі, тобто вивчати історію за останніми даними.

 

Тут велику роль відіграють підручники, які можна знайти на сьогоденному ринку. Підручники виконують в першу чергу, інформаційну функцію, також практичну, коли учень вчиться виконувати самостійні роботи, домашнє завдання, писати реферати, дослідження та інші матеріали. Тут потрібно брати до уваги те, що школяру повинно бути цікаво, тому що саме це забезпечить якісне та відповідальне навчання.

 

Тепер давайте розглянемо ті самі підручники які допоможуть у восьмому класі вивчати Історію України та Всесвітню Історію.

 

Всесвітня Історія за восьмий клас. Нова програма за 2016 рік. Автор: Ліхтей І.М Видавництво «Грамота».

 

Підручник, який розрахований на середню школу для того, щоб пройти певний період історії.  В Історії Всесвіту учень восьмого класу зможе знайти різні історичні факти, дати та важливі фігури, які зробили великий внесок у розвиток як власної країни, так і деяких країн світу. Підручник розроблений у сучасному, красивому дизайну, буде цікавий кожному учню.

 

Підручник з Історії України за восьмий клас. Нова програма 2016 року. Автор: Струкевич О.К. Видавництво «Грамота».

Нова програма за 2016 рік передбачає детальний опис кожної події історичного характеру, який включається у програму восьмого класу. Підручник видавництва «Грамота» допоможе в цьому якнайкраще, містить змістовний та повноцінний текст, прості ілюстрації, дати та інше, що може зробити вивчення історії як можна цікавішим. Для кожного школяра, який навчається у восьмому класі необхідно розуміти, що в першу чергу результати навчання залежать від бажання вчитися, проте якісний підручник в цьому дуже допоможе.

 

Підручник з Історії України для восьмого класу. Нова програма за 2016 рік. Автори: Гісем О.О., Сорочинська Н.М. Видавництво «Богдан».

Яскравий та сучасний підручник можна одразу впізнати по ілюстрації на обкладинці. Там зображені наші козаки – герої, які начебто закликають до того, щоб ретельно вивчати історію нашої держави. Незважаючи на те, що ми вивчаємо минуле, підручник оформлений по останнім вимогам дизайну та інформації. Необхідно брати до уваги, що актуальність деяких матеріалів може втрачати свою актуальність, або же, змінюватися на основі інших фактів. Саме тому, програма час від часу змінюється и розуміють автори підручників для загальноосвітніх шкіл.

 

Підручник з Всесвітньої Історії за восьмий клас. Нова програма за 2016 рік. Автори: Д’ячков С.В., Литовченко С.Д. Видавництво «Ранок».

Всесвітня Історія дуже важлива для того, щоб учень міг розвиватися в різних напрямках. І цей підручник, який яскравий та сучасний допоможе освоїти необхідну інформацію як можна кращим чином. Розрахований на сучасного учня, беручи до уваги його інтереси та схильність. Матеріал, який викладений у підручнику видавництва «Ранок» поданий у простій та доступній формі, у хронологічному порядку. Ви там знайдете текст про різні історичні події, факти, ключові історичні фігури, які у свій час змінили історію, також буде можливість зрозуміти в кращу чи гіршу сторону.

 

Комплект підручників: Історія України за восьмий клас та Історія України з поглибленим вивченням. Нова програма 2016 року. Автори: Гісем О.В., Мартинюк О.О. Видавництво «Ранок».

Видавництво «Ранок» випустило книги для того, щоб можна було вивчати Історію України на двох етапах. Перший етап являється загальним для вивчення, другий, вже несе в собі поглиблені знання, які дозволять вивчати історію, писати контрольні та самостійні роботи по цим матеріалам. У підручниках восьмикласник зможе знайти різноманітні факти, що стосується історії та розвитку нашої країни у різні часи. Коли школяр буде займатися по двом підручникам, він завжди зможе підтягнути отримані знання та направлятися до наступних.

 

Підручник за восьмий клас. Всесвітня історія. Автори: Подоляк Н.Г., Ладиченко Т.В. Видавництво «Генеза».

Нова програма 2016 року допоможе вивчати Всесвітню Історію, беручи до уваги тільки самі найактуальніші події та історичні факти. У хронологічному порядку, в підручнику можна знайти дати, за якими обов’язково буде слідувати інформація про ті події, які мають історичний інтерес. Завдяки наявності підручника, кожний урок стане пізнавальним та цікавим, до того ж, він допоможе цікаво побудувати програму навчання не тільки самим учням, а й вчителям, які прагнуть донести знання до школярів, та зробити це для власного розвитку.

 

Підручник з Історії України 8 клас Автор: Власов В.С. Видавництво «Генеза».

На обкладинці можна побачити пам’ятник Богдана Хмельницького, що одразу наштовхує на думку щодо важливості історичної фігури. Про одного з гетьманів України ви можете прочитати у підручнику, також як і про інших важливих людей нашої держави. Тому підручник стане справжнім другом для тих, хто навчається у восьмому класі. Інформація розроблена таким чином, щоб відповідати потребам сучасної освіти.

 

По теме: