Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Цензор.Нет увійшов в топ новинних сайтів України

Цензор.Нет увійшов в топ новинних сайтів України

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Суспільство
Цензор.Нет увійшов в топ новинних сайтів УкраїниНе дивлячись на військові дії в країні і економічний занепад, український сегмент інтернету продовжує прогресувати і перш за все це стосується новинних порталів. За результатами 2016 року року одним із лідерів за якістю новинного трафіку і відвідуваності став сайт Цензор.Нет , щомісячна аудиторія цього майданчика коливається від 60 до 70 мільйонів користувачів, що є другим результатом в країні.
 

Такий успіх пов'язаний насамперед з якісним контентом, на порталі величезна кількість як аналітичних статей, так і самих і актуальних новин. Один із секретів успіху сайту в простоті проекту і його емоційній складовій, портал справляє гарне враження на відвідувачів і вони із задоволенням додають його в закладки своїх інтернет-браузерів і багато з них заходять на портал щодня.

 

Сьогодні це особливо актуально, оскільки продажі друкованої преси падають, новини в Україні сьогодні, як і новинні проекти повинні відповідати інтересам читачів з певними рисами характеру, щоб оптимізувати аудиторію.

 

Цікаво, що згідно з дослідженнями вчених, споживачі новин, що володіють рисою характеру, пов'язаної з пошуком нагороди, з більшою ймовірністю будуть читати новини онлайн, в тому числі з екранів мобільних пристроїв, а також прокоментують ті матеріли які їм сподобалися і навіть завантажать на сайт щось своє, якщо їм буде надана така можливість. Сьогодні редакція Цензора реалізує цю функцію у вигляді спеціальної рубрики, де публікуються надіслані читачами замітки, фотознімки або відеозаписи, зроблені, як правило, на смартфони, сам сайт відмінно оптимізований для читання контенту зі мобільних пристроїв, що вкрай важливо як для підвищення авторитетності, так і для зручності читання.

 

Завдяки великому штату професійних журналістів, матеріали на сайт додаються щодня в форматі 7 * 24, зайшовши на Цензор ви не знайдете застарілої або такої, що втратила свою актуальність інформації. Новини,опубліковані на цьому майданчику,з задоволенням транслюють такі новинні агрегатори як ukr.net і Яндекс.Новини, що дає прибавку до і так немаленького трафіку. Крім того, матеріали розміщені на порталі дублюються величезною кількістю інших українських новинних інтернет-проектів, що зовсім не дивно, адже на майданчику маса по-справжньому ексклюзивного матеріалу. Інтерв'ю з членами уряду і міністрами, чиновниками Нацбанку і фіскальної служби, вищими чинами в поліції, СБУ та Збройних силах.

 

Сайт відмінно структурований і ненав'язливий, тут мінімум реклами і найголовніше вона не заважає читанню контенту, а це важливий фактор, без якого завоювати симпатії користувачів просто неможливо. Важливо і те, що портал розвивається у всіх напрямках, тут розміщені матеріали не тільки на основні теми, якими є економіка і політика, вистачає інформації спорту, спецпроектів, відео- і фото контенту.

 

Цензор динамічно розвивається і непогано заробляє, це дозволило набирати на роботу журналістів найвищого класу, яким цікаво працювати і отримувати від цього задоволення.

 

По теме: