Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Через Укрпошту можна оформити ліцензії на автотранспортні перевезення

Через Укрпошту можна оформити ліцензії на автотранспортні перевезення

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Суспільство
Через Укрпошту можна оформити ліцензії на автотранспортні перевезення Задля розширення можливостей для бізнесу та підвищення рівня обслуговування фізичних і юридичних осіб, з 1 березня, Укрпошта надає можливість власникам автотранспортних засобів оформити ліцензії на перевезення пасажирів чи вантажів через мережу відділень поштового зв’язку.
 

Всі документи, необхідні для отримання транспортнихліцензій тепер можна направити через пошту. Підготовлені для цієї роботи оператори нададуть консультації щодо правильності формування пакету документів, умов отримання послуг тощо.

 

 

Цей проект надає можливість фізичним та юридичним особам отримувати відповідні послуги за місцем проживання, заощаджуючи час та транспортні витрати. Крім того, у відділеннях поштового зв’язку можна отримати необхідні супутні послуги – оплатити адміністративний збір, не виходячи з поштового відділення.

 

 

З кожним роком все більше громадян отримують адміністративні послуги через Укрпошту. На сьогодні, через поштову мережу надається спрощений доступ мінімум до 50 соціальних, дозвільних та інших державних послуг.