Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Чому найшвидший спосіб отримання онлайн кредиту — переказ на картку?

Чому найшвидший спосіб отримання онлайн кредиту — переказ на картку?

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Суспільство
Чому найшвидший спосіб отримання онлайн кредиту — переказ на картку? Це спірне твердження, навколо якого дуже багато «але», як і навколо інших способів отримання позикових коштів. Щоб виявити найшвидший варіант зарахування позики, потрібно розібрати і порівняти кожен з них.
 
Всього налічується 3 основних методи отримання займу в інтернеті:

1.На банківський рахунок
2.На іменну картку, емітовану російським банком
3.Електронними грошима


Взагалі, якщо закрити очі на різні формальності і прибрати всі «якщо», то самим швидким способом вважається зарахування позики на електронні інтернет-гаманці QIWI, Яндекс.Гроші, Webmoney. На другому місці перекази на картку, а на 3-му місці — банківський переказ за номером рахунку, який триває в середньому 2-3 дні.

Як так? — запитаєте ви, дивуючись, і будете абсолютно праві. Дійсно, позика на карту теж зараховують миттєво, але лише на певний пластик. Миттєве зарахування коштів підтримують тільки картки VISA Classic. Якщо ваша карта має таку платіжну систему, то можна сміливо вибирати даний спосіб отримання. Позикові кошти на решті пластик доведеться почекати.

Наприклад, на картки Mastercard гроші переводяться зазвичай протягом 3-5 хвилин, але іноді бувають затримки аж до 24-х годин. Власникам пластика Maestro доведеться чекати не менше 6-12 годин, поки гроші опиняться на картрахунку. Тут багато чого буде залежати від часу доби, коли було оформлено позику. Якщо з ранку, то гроші до вечора з'являться на карті, якщо ввечері, то раніше наступного дня позику можна не чекати.

З інтернет-гаманцями теж не все так гладко, як здається. Так, тут зарахування моментальне без жодних винятків і непередбачених затримок, АЛЕ... Позики видаються тільки на ідентифіковані гаманці — це раз. Отримавши позику на Ківі-гаманець або Яндекс.Гроші позичальнику їх треба буде якось виводити — це два.

Так що тут зовсім не ясно, який спосіб буде швидше: на карту або електронний гаманець.
Ідеальним варіантом позику на Ківі або Яндекс.Гроші стане лише в тому випадку, якщо у позичальника є пластикова картка однієї з цих платіжних систем. Справа в тому, що коли власник гаманця замовляє пластикову картку, вона має один спільний рахунок з балансом гаманця, відповідно отриманий позику на інтернет-гаманець одразу ж відобразиться на балансі карти. Позикові гроші можна буде зняти в банкоматі або розрахуватися ними за покупки, перевести на нормальну банківську картку і т. д.

Якщо немає такої картки, то краще вибирати онлайн-кредит на картку до 3000 гривен. Це оптимальний варіант, де гроші зараховуються також швидко, але без комісії, ідентифікації і т. д. Єдиний мінус — пластик доведеться прив'язати до особистого кабінету.
 
По теме: