Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Спортивний одяг від Руслана Жаботинського

Спортивний одяг від Руслана Жаботинського

Категорія: Регіон, Культура
Спортивний одяг від Руслана Жаботинського Відмінна спортивна форма для чемпіонів – це новий український бренд ТМ «ZHABOTINSKY» від Руслана Жаботинського – сина найсильнішої людини планети легендарного Леоніда Жаботинського.
 

22-23 квітня, на Кубку України з бодібілдингу та фітнесу, який проходив у палаці спорту «Дніпроспецсталь»,кожний бажаючий міг сфотографуватися із спортсменками, що вдягнені в футболки від бренду, додати фото до свого акаунту та отримати найбільшу кількість «лайків» в мережіInstagram.

Переможців очікували призи від засновника бренда Руслана Жаботинського. За перше місце – брендовий світшот «ZHABOTINSKY» зі слоганом «Залишайся з легендою», друге – футболку «ZHABOTINSKY», третє – книгу«Мій батько –Леонід Жаботинський».

 

Сьогодні лінійка бренду – це спортивні костюми для жінок, чоловіків та дітей. Футболки, майки та куртки, а також бейсболки та шкарпетки.За словами розробника моделей, київського дизайнера Юлії Циганенко, «одяг, який шиють на фабриці у Запоріжжі, має різне призначення, як для повсякденного носіння, так і для занять спортом. Використовуються якісні тканини, фурнітура та лекала.В планах – розпочати й виробництво взуття».

 

Як раніше зазначив журналістам президент Всеукраїнської федерації «Спас»Олександр Притула, новий спортивний одяг не тільки зручний, але красивий. І найголовніше – це наше – запорізьке!

 

– Мені здається, що всі важкоатлети України мусять бути одягнуті в брендовий запорізький одяг. Є шанси, що такий підхід дійсно спрацює при виступах на світовій арені. Мені дуже приємно носити таку футболку. І коли буди йти на спортивний форум, то одягну одяг цього бренду, – каже він.

 

Відомо, що легендарний спортсмен Леонід Жаботинський ще за життя встиг благословити створення торгової марки.

 

– Їдея з'явилася ще в 2015 році на чемпіонаті світу з важкої атлетики в Америці, у м. Х'юстон, де я продавав книгу «Мій батько – Леонід Жаботинський», – розповів «Запоріжжю Вечірньому» Руслан Жаботинський. Але в зв'язку зі смертю батька в 2016 році розробку бренду довелося призупинити. У березні виробництво одягу, призначеного для усіх, хто активно займається фізкультурою і спортом, знову запустили. Ми впевнені, українці в такому спортивному одязі будуть ще здоровішими та красивішими.Наша нація гідна найкращого! Колекцію презентуємо на одному з авторитетних чемпіонатів світу з важкої атлетики восени в Каліфорнії. Також сподіваюся, брендовий одяг стане візитною карткою українських важкоатлетів на Олімпіаді-2020 у Токіо, де в 1964 році Леонід Жаботинский уперше завоював олімпійську медаль.

 

Організатори запевняють, що конкурси від бренду стануть традиційними, а лінійка одягу не тільки об’єднає прихильників активного способу життя, а й мотивує українців до занять спортом.

 

Джерело Позиція