Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » «ЧЕСНО» – демократія в надійних руках

«ЧЕСНО» – демократія в надійних руках

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Політика
«ЧЕСНО» – демократія в надійних рукахДля розвитку країни у всіх сферах, зокрема і в політичній, дуже важливо, щоб кожен громадянин, який має голос, міг зібрати та вивчити інформацію про кожного з кандидатів, які намагаються стати депутатами всіх рівнів або президентом держави.
 

Коли кожна людина творить історію, віддаючи свій голос, вона повинна добре розуміти, за кого ж саме. Допоможе вам в отриманні інформації про політичних діячів і партії громадський рух «ЧЕСНО», який надає інформацію у широкий доступ за допомогою мережі Інтернет. Головною метою нашої роботи є ознайомлення населення з історією кандидатів та допомога у складанні суспільної думки щодо представників нашої політичної еліти.

 

На сьогодні в нас залучена величезна кількість громадських активістів та волонтерів, які збирають і обробляють новини, вносячи їх до нашого архіву, по кожному з кандидатів на майбутні вибори. Це той багаж фактів, котрі вам обов’язково треба проаналізувати перед тим як піти на виборчу дільницю.

 

Зараз ми є найбільшим таким ресурсом в Україні та дуже популярні серед населення. «ЧЕСНО» надає людям тільки правдиву інформацію, дає шанс самим проаналізувати та зробити висновки по кандидатах. Ми суттєво економимо ваш час, бо вже не треба десь шукати інформацію і перечитувати всі посилання в мережі Інтернет.

 

Ще важливою метою проекту є бажання навчити молодь робити правильний вибір. Ми впевнені, що в нас вийде досягти такої мети та дати зрозуміти майбутнім поколінням, що їх життя залежить тільки від них самих.

 

Таким чином, слід зауважити, що дані, які збирають наші інформаційні фахівці, – це дуже корисна річ для всього населення України.

 

Тільки тоді наша країна побудує справжню демократію, коли кожен громадянин, не зважаючи на вік, стать, соціальний статус тощо, буде добре розмірковувати та вирішувати, кому віддати свій голос з огляду на правдиву інформацію, котра постійно оновлюється.

Громадський рух «ЧЕСНО» з 2011 року займається такою волонтерською практикою, і за цей час ми досягли неабияких успіхів та набули значної популярності. Проводити перевірку свого кандидата з нами дуже легко: треба лише зайти на сайт, обрати потрібний розділ, внести свої пошукові дані, і можна читати всю наявну по депутатові інформацію.

 

Ми завжди чекаємо вас на наших сторінках і вже готуємо вам новий матеріал на різні теми та про людей. Будьте охоронцем демократії свого дому – підтримуйте громадський рух «ЧЕСНО»!