Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Банк Альянс допоможе вам розвинути свій бізнес. Не вірите – дізнавайтесь останні новини

Банк Альянс допоможе вам розвинути свій бізнес. Не вірите – дізнавайтесь останні новини

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Економіка
Банк Альянс допоможе вам розвинути свій бізнес. Не вірите – дізнавайтесь останні новиниЯкщо ви розглядаєте варіант співробітництва з якимось банком, а саме, чи брати в ньому кредит, тоді, насамперед, ви повинні запитати про ефективну ставку за ним. Окрім того, навіть якщо ви не спитали самостійно, співробітник зобов’язаний вам озвучити реальну вартість займу й усі майбутні витрати, пов’язані з його обслуговуванням.
 

Чи завжди так було?

Коли споживче кредитування тільки почало з’являтися в Україні, банкіри постійно експериментували із номінальною відсотковою ставкою, розмір якої в результаті іноді сягав 50% річних.

 

Але, безперечно, якщо б клієнти знали про це, кредитами не користувалися б зовсім, бо це на той момент було зовсім не вигідно. За тієї причини банки штучно знижували величину ставки, нараховуючи при цьому додаткові комісії щомісяця.

 

В результаті між номінальною та реальною вартістю кредитів з’являлася величезна прірва, а необізнані клієнти на роки ставали проблемними боржниками. Тобто деякі люди просто переставали виплачувати гроші за раніше взяті кредити.

 

Як ситуація виглядає сьогодні?

Національний Банк України, коли побачив масштабність даної проблеми, вирішив якось змінити ситуацію. Так, починаючи з 2007 року усі банки зобов’язані розповідати позичальникам усі особливості кредитування. Саме так і з’явилося поняття «реальна відсоткова ставка».

 

Варто відмітити, що реальна ставка – це не тільки запланований рівень дохідності банку. Сюди входять також суми, які отримують суміжні організації, такі як:

- Страхова компанія.

- Нотаріус.

- Оцінювач.

 

Таким чином, сьогодні можна не боятися того, що в банку вас обманять. Кожен позичальник має право заздалегідь знати суму коштів, яку витратить на обслуговування кредиту.

 

Який банк обрати?

На даний момент до лідерських позицій серед конкурентів впевнено крокує Банк Альянс. Він і раніше був відомий завдяки одними з найвигідніших умов щодо співробітництва та надання величезної кількості гарантій. Але остання новина про вступ у Європейську Бізнес Асоціацію ще більше примусила фінансовий світ говорити про Банк Альянс.

 

Тим паче, якщо ви працюєте не як найманий робітник, а відкрили свій бізнес, Банк Альянс стане ще більше вам у нагоді. Головний напрямок його діяльності – це стимулювання вітчизняного бізнесу. Саме тому більш прибуткових депозитів та лояльних кредитів, аніж тут, ви ніде не знайдете. Ви можете особисто впевнитися у цьому, варто тільки перейти на офіційний сайт, де розміщено багато важливої інформації про діяльність установи.

 
Джерело: bankalliance.ua