Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » В Украине вырос спрос на потребительские кредиты

В Украине вырос спрос на потребительские кредиты

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Гроші
В Украине вырос спрос на потребительские кредитыНапевне, кожному з нас хоча б одного разу, але приходилось звертатись до інших людей чи цілих компаній із проханням позичити гроші. І в цьому немає нічого ганебного, адже від раптових проблем і витрат не застрахований абсолютно ніхто. Втім, тепер немає потреби псувати свою репутацію в очах близьких, адже за фінансовою допомогою завжди можна звернутись до мікрофінансової організації. Сьогодні розглянемо умови, які пропонує МФО «КЛТ КРЕДИТ».
 
Мікрокредити на допомогу кожному

Про надійність і популярність цієї фінансової організації ярко засвідчує кількість поданих і схвалених заявок від українців (>100 000 / >40 000 усього за 2,5 року). Хороші цифри легко пояснюються — тут можна отримати гроші онлайн усього за 15 хвилин, при цьому находячись у себе вдома. І навіть більше, клієнти, які звертаються на сайт https://kltcredit.com.ua, щоб взяти повторний кредит онлайн (в Україні), витрачають на всю процедуру ще менше часу, адже компанія зберігає дані своїх клієнтів і не вимагає їх повторного надання.

 

Оскільки «КЛТ КРЕДИТ» являє собою вигідну альтернативу банківському кредитуванню, із кожним місяцем все ближче наближається до лідерських позицій серед усіх МФО України, яких на даний момент нараховується близько семи сотень. В останні роки спостерігається цікава тенденція — люди надають перевагу звертатись за невеличкими позиками до мікро-компаній, де можна отримати гроші швидко й зручно, на що вони не можуть розраховувати при зверненні у банківську установу.

 

Серед вагомих переваг звернення до «КЛТ КРЕДИТ» відзначимо наступні:

  • немає потреби навідуватись до офісу компанії — заявки приймаються тільки в онлайн-форматі, а значить, можливості кредитування одинакові як для жителів великих міст, так і невеличких сіл;
  • регулярні акції дозволяють знижувати фіксовану відсоткову ставку (щоб не пропустити нічого цікавого, станьте клієнтом компанії та отримуватимете своєчасні повідомлення на електронну пошту);

участь в програмі лояльності відкриває двері перед новими клієнтами — на перший кредит діє знижка 50%, на другий — 25%.

Одноразово доведіть «КЛТ КРЕДИТ», що ви платоспроможність і надійні, і вас чекає величезна кількість привілеїв, бонусів, спеціальних пропозицій. Це і регулярні знижки, і зростання кредитного ліміту, і лояльне ставлення при неможливості погасити кредит вчасно. «КЛТ КРЕДИТ» - місце, де завжди допоможуть.