Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Як вибрати жіночі кеди і з чим їх носити?

Як вибрати жіночі кеди і з чим їх носити?

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Суспільство
Як вибрати жіночі кеди і з чим їх носити? Часи, коли кеди вважалися взуттям, призначеним виключно для занять спортом, залишилися далеко позаду. Якщо раніше пройтися в кедах де-небудь крім спортивного залу або ж стадіону було непристойно, зараз цей вид спортивного взуття можна зустріти практично всюди. Носять кеди, як хлопчики, так і дівчатка, при цьому не тільки з повсякденним одягом, а й з різного роду платтячками і спідничками. Вибір цього взуття зараз надзвичайно великий, а значить, будь-яка представниця прекрасної статі зможе підібрати щось для себе.
 

З чим поєднуються жіночі кеди

Звичайно, кеди для жінок це елемент гардеробу, який не підійде для дівчат, які дотримуються романтичного або ж строгого класичного стилю. Навіть самі жіночні і стильні кеди навряд чи знайдуть своє місце в речах цих модниць. Не можна сказати, що поєднання кед з спідницею або ж сукнею еталоном жіночності. Вдалі комбінації можливі, але почати носити кеди краще все-таки з не такими екстравагантними варіаціями. Отже, традиційно кеди поєднуються з: вузькими джинсами; одягом спортивного стилю; короткими спідницями прямого крою, одягом із джинсової та іншої грубої тканини; легкими сукнями «сорочкового» крою; сарафанах з джинсової тканини; шортами.

 

Безглуздо буде виглядати наряд, в якому кеди намагаються поєднати з шовкової або мереживний блузкою. Замість цього краще віддати перевагу майкам або ж футболками, а також сорочок. Непогано буде виглядати толстовка, а також кардиган. Від класичного піджака краще відмовитися.

 

 

Які кеди краще вибрати

Сучасні дизайнери прагнуть створити різноманітність і красу в усьому. Здавалося б, що оригінального можна придумати з кедами. Звичайне спортивне взуття, традиційним колірним рішенням для якого є білий. Проте, як показують сучасні тенденції, кеди можуть бути абсолютно різного кольору. Наприклад, дуже ніжно виглядають блакитні або ж блідо-рожеві варіації. Яскраві кольори (наприклад, червоний або синій) чудово поєднуються з джинсовим одягом, а класичний чорний підійде навіть до штанів, при цьому здалеку буде створюватися враження, що ви в спортивних туфлях. Для прикраси кед дизайнери використовують в основному шнурки. Кеди з вишивкою або принтом будуть непогано виглядати з сукнею, а їх володарка буде відчувати себе максимально комфортно.

 

 

Як вибрати зручні кеди

Вибір на користь кед це не стільки данина модним тенденціям, скільки бажання сучасних модниць відпочити від постійних каблуків. Для того щоб кеди принесли максимальне відчуття комфорту, необхідно приділити увагу безпосередньо вибору самого взуття.

 

 

Так, вибираючи взуття необхідно приділити увагу в першу чергу якості. Крім цього, важливим є розмір, так як кеди - це взуття, яке не розношується згодом. Так як кеди це взуття на застібках, на них також слід звернути увагу. Якщо вибираєте стандартні шнурки, вони повинні бути високої якості і гарної міцності. Сучасний ринок пропонує альтернативу, а саме силіконові шнурки, які також мають право бути і які не потрібно постійно шнурувати.

 

Новинка моди снікерси

Відомо, що мода не стоїть на місці. Останнім часом все частіше зустрічається назва снікерси. Це один з різновидів кед, тільки виглядає вона більш стильно. Як правило, у цьому взутті каучкова підошва і прихована платформа. Самі снікерси виробляються з найрізноманітніших матеріалів, а саме шкіри, замші і просто тканини. Вони можуть бути однотонними або кольоровими, на шнурівці, з блискавкою або липучками. Як елементи декору використовуються лакові вставки або стрази.

Снікерси чудово поєднуються з джеггінсами і джинсами, а також брюками вузького крою. Верхній одяг зазвичай представлена ​​светрами, толстовки, футболками з довгим рукавом і т.д. при бажанні снікерси можна поєднувати з джинсовими міні-спідницями і шортами. Деякі дівчата одягають під снікерси жилетки з деніму, шкіри або ж бавовни. Нерідко можна також зустріти в'язані кардигани або ж короткі шкіряні куртки.

 

 

В цілому, кожна дівчина вирішує для себе сама, як вона хоче виглядати і в якому одязі або взуття їй комфортно. Різноманіття моделей і забарвлень надає достатньо місця для польоту фантазії.