Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Як приготувати справжні суші вдома?

Як приготувати справжні суші вдома?

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Суспільство

Як приготувати справжні суші вдома? Останнім часом суші набули неабиякої популярності серед українців. З’являється усе більше закладів традиційної японської кухні, що пропонують насолодитися смаком Японії в Україні. Але чим більше закладів відкривають, тим важче буває знайти серед них той, що готує справжні, якісні суші та роли. Через це дехто воліє залишитись вдома і замовити доставку або спробувати приготувати суші вдома самому. Команда  Кілограм Суші Проджект розповідає як приготувати суші вдома та на що слід обов’язково звертати увагу, щоб зберегти свої гроші, нерви та особливо здоров’я. Почнемо!


Визначаємо, що ми хочемо

Для початку, давайте визначимось що сами ми хочемо приготувати, адже видів суші є безліч, начинок - безліч, головне — правильно вибрати саме те, що нам до смаку. Наприклад, якщо Ви наразі стежите за своєю фігурою, то відмінним вибором для Вас стануть веганські роли. Завдяки своєму складу, вони поживні, а разом з тим низькокалорійни, що є ідеальним варіантом довести собі, що дієта може бути не лише корисною, а і смачною. Якщо ж Ви більше хочете спробувати традиційну японську страву, то в такому випадку готуємо суші. А якщо Ви хочете порадувати себе яскравими барвами, то можна приготувати навіть цілий сет! Правильно вибраний рецепт — це дуже важливо! Ні в якому разі не слід готувати суші за рецептами накшталт "Суші вдома із підручних продуктів” або "Суші з мисливськими ковбасками” тощо. Як розумієте, нічого спільного з суші ці страви не мають взагалі.


Закуповуємо продукти

З рецептом ми визначились, тепер треба придбати усе необхідне для його приготування. На цьому етапі слід бути особливо уважним та відповідальним, оскільки від якості продуктів напряму буде залежати якість Вашого відпочинку! Перш за все треба правильно вибрати рис.


Рис для суші — це основа основ, фундамент майбутньої страви. Певно що зі звичайного рису у Вас вийде що завгодно, але не рис для суші. Для цього треба замовляти лише рис спеціальних сортів найвищого ґатунку. Команда Кілограм Суші замовляє рис безпосередньо у Китайського виробника, щоб Ви мали змогу насолодитися справжнім смаком та якістю суші.


Після того ми як вибрали рис, треба придбати рибу та морепродукти. Тут теж треба бути особливо уважним, адже риба дуже швидко псується й може собою зіпсувати Вам свято. Наші спеціалісти, наприклад, замовляють рибу виключно у перевірених виробників, які доставляють її у високоякісних холодильних та морозильних камерах. А до самої риби перед відправкою застосовується технологія шокової заморозки, що дозволяє зберегти не лише її свіжість, а й смак та навіть аромат.

 

Норі та приправи. Також важливими елементами у приготуванні суші є водорості норі. Їх треба замовляти лише з маркуванням "А” або "Gold”, бо лише такі листи відрізняються своєю якістю та здатністю довго тримати форму суші. Щодо приправ, то ми замовляємо соєвий соус та васабі у японського виробника, бо лише там виробляють справжні, автентичні приправи, необхідні для суші.

 

Приготування

У цьому Вам допоможе досвід та високотехнологічне обладнання. Погодьтесь, що правильний рис для суші навряд вдасться приготувати у звичайній каструлі, тому наша кухня устаткована високоякісними рисоварками, які при приготуванні дозволяють підтримувати необхідний температурний режим та рівень вологи. Лише у таких рисоварках вдається приготувати рис правильної консистенції — а це найголовніше в суші. Якщо у Вашому домі немає необхідного обладнання — не біда! Просто зателефонуйте нам та зекономте свої гроші, час та нерви — ми зробимо Ваш улюблений сет за лічені хвилини! А якщо ви замовляєте суші та роли вперше, наші оператори залюбки дадуть відповідь на будь-яке Ваше питання та допоможуть зробити правильний вибір!

 

Кілограм Суші Проджект — готуємо ми, насолоджуєтесь ви!