Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Де замовити генеральне прибирання офісів в Києві?

Де замовити генеральне прибирання офісів в Києві?

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Суспільство

Де замовити генеральне прибирання офісів в Києві?Офіс — це місце, де кожен працівник проводить не менше 8 годин щодня у будні. Через те дуже важливо, щоб робочі приміщення цілком відповідали загальним санітарним вимогам. Але це важливо і через естетичну складову. Адже чистий офіс справляє добре враження не тільки на робітників, але й на клієнтів.  Прибирання офісів в Києві допомагає забезпечити комфортні та безпечні умови праці для персоналу, а також краще виглядати перед клієнтами. 

 

При чому, що цікаво, важливим є не тільки повсякденне, а й генеральне прибирання офісних приміщень. Останнє проводиться найчастіше після корпоративних заходів, переобладнання офісів, переїздів. Та й в цілому, спеціалісти радять проводити генеральне прибирання хоча б двічі на рік.

 

Найзначюща перевага, яку дає генеральне прибирання офісів в Києві – 100% очистка всього офісного простору, включаючи найбільш важкодоступні зони. Окрім того, ціна послуги цілком себе виправдовує тим, що ви звільняєте працівників і прибиральників від справи, що може зайняти в них 1-2 дні, тоді як спеціалісти з клінінгу вправляться за декілька годин.

 

Генеральне прибирання офісів в Києві включає до складу такі роботи:

  • Двостороннє миття вікон, підвіконня, відкосів і відливів;
  • 100% позбавлення від пилу, паутини та забруднень на стенах, потолках, світильниках та меблях;
  • вологе очищення труб та радіаторів отоплення;
  • мийка підлоги, санвузлів (унітази, вани, змішувачі та пр.) і дзеркал;
  • чищення дверних коробів;
  • винос сміття до 10 кг та інше.

При необхідності складу послуги можуть бути розширені. Наприклад, у вас є потреба почистити жалюзі та балкони, прибрати меблі зсередини чи виконати інші подібні роботи. У будь-якому варіанті при замовленні послуг все обговорюється для досягнення результатів, що цілком вас вдовольнять.


У чому переваги клінінгової компанії Profclean?

Звертаючись до клінінгової компанії ProfClean, ви можете бути впевненими в якості послуг. Кожен співробітник компанії має багаторічний практичний досвід професійного клінінгу, вміє працювати з передовими миючими, чистячими засобами, регулярно підвищує професійну кваліфікацію. Швидке, якісне, професійне прибирання офісів в Києві було б неможливим без досвіду клінерів, сучасних інструментів та ефективних хімічних засобів. Всім цим користується клінінгова компанія Profclean.

Особливо зручно для клієнтів те, що всі умови надання послуг оговорюються завчасно, тому неприємних сюрпризів ніколи не трапляється. В свою чергу ціна послуги формується в залежності від площі, складності прибирання та кількості додаткових послуг.