Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Які плюси має АСКОЕ?

Які плюси має АСКОЕ?

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Наука та IT

Які плюси має АСКОЕ? Інженери багатьох країн ще в минулому столітті почали робити спроби створення системи, яка б змогла самостійно контролювати енергоспоживання. Сьогодні дана система називається АСКОЕ, її вже використовують багато вітчизняних компаній.


Інженерам в процесі розробки подібного рішення довелося зіткнутися з різними труднощами, зокрема з дорожнечею мікропроцесорних елементів, які є невід'ємною деталлю системи.


У зв'язку з тим, що перші автоматизовані системи виходили надто дорогими, їх могли собі дозволити лише одиниці – великі промислові концерни. Крім того, для збору, обробки та зберігання інформації потрібна була відповідна ЕОМ, вона також була дорогою, її просто економічно недоцільно було встановлювати для загального користування.

 

Поява персональних комп'ютерів спростила автоматизацію обліку енергоспоживання. До цього моменту ціни на мікропроцесори стали доступні більшій категорії споживачів. Дистанційна робота системи АСКОЕ стала реальністю тільки з розвитком стільникового зв'язку.

 

Інженери продовжили свої дослідження у цьому напрямку, в результаті з'явилися електронні лічильники. Ці прилади обліку показують точну витрату електроенергії.

 

Навіщо потрібна АСТОЕ?

Багато споживачів думають, що АСТОЕ та АСКОЕ це одне і те ж, але це не так. АСКОЕ https://www.energyline.com.ua/uk/askue-2/ необхідна для комерційного обліку ресурсів, а АСТУЕ більшою мірою має технічне значення.

Ці системи схожі за:

 

- структурою ієрархії;

- принципом дії;

- технічним оснащенням.

 

Інформацію з АСТОЕ використовують внутрішні служби. АСТУЕ допомагає у розробці стратегії по зменшенню споживання електроенергії, визначити енергоспоживання в основних та допоміжних вузлах обліку, передати інформацію на головний сервер, здійснювати зберігання та обробку даних.

 

АСОЕ - де замовити?

Більшість бізнесменів не поспішають з впровадженням сучасних технологій у роботу компанії через їх дорожнечу. Однак в цих випадках вони зовсім не думають про своє майбутнє. Система дуже швидко себе окупить, оскільки підкаже шляхи раціонального використання електроенергії.

 

Якщо ви хочете автоматизувати облік електроенергії, то вам знадобляться послуги грамотного підрядника, який зможе не тільки встановити систему обліку, а й перевірити її працездатність. В якості підрядника радимо вибрати компанію ЕНЕРДЖИ ЛАЙН.