Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Вчимося електронній грамотності

Вчимося електронній грамотності

Категорія: Позиція » Статті » Регіон

Вчимося електронній грамотностіЗапорізька обласна універсальна наукова бібліотеказапрошує всіх бажаючих пройти курс «Користування смартфоном». 

 

Почнемо з базових речей: як налаштувати смартфон, як вносити контакти, як встановлювати додатки, як користуватися Інтернетом. А потім розглянемо як користуватися державними електронними сервісами, як створити та використовувати електронну пошту, дізнаємось що таке банкінг тощо.


Заняття проходитимуть чотири рази на тиждень (вівторок, середа, четвер, п’ятниця).

 

Оберіть зручний для вас графік:

 

Група 1: початок занять об 11:00;
Група 2: початок занять о 13:00;
Група 3: початок занять о 14:30.

 

Курси безкоштовні для відвідувачів бібліотеки. Вам достатньо оформити читацький квиток. Через карантинні обмеження курси можна відвідувати тільки при наявності сертифіката про вакцинацію або довідки про одужання! Записатися на курси можна за телефоном (096) 215-10-90.

 

 

Проєкт «Розумні громадяни вивчають Розумне місто/Smart Citizens Discovering Smart City» реалізовує ГО Запорізька бібліотечна асоціація в партнерстві із Запорізькою обласною універсальною науковою бібліотекою за програмою малих грантів, яка адмініструється ІСАР Єднання в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського союзу.