Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Оренда авто у Львові: умови прокату

Оренда авто у Львові: умови прокату

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Авто

Оренда авто у Львові: умови прокату Сьогодні вкрай важко уявити собі життя без автомобіля, він є не тільки уособленням комфорту, а й просто необхідністю, обумовленою об'єктивними причинами. Машина дозволяє економити час та встигати впродовж дня в багато місць, це особливо актуально для великих родин із маленькими дітьми. Однак, не кожна родина може дозволити собі власне авто, а іноді необхідно поїхати з немовлям до лікарні, або ж до бабусі - і не робити ж це на громадському транспорті, де можна щось підхопити.

 

Деякі люди просто не бачать сенсу у придбанні власного авто. Після придбання авто доводиться піклуватися про страхування, технічний огляд тощо, зовсім інша справа - прокат авто у Львові. Тому якщо Ви завітали до Львова на декілька днів по роботі та скористалися при цьому залізничним транспортом, або літаком, подорожуєте, або ж підшукуєте авто для себе і поки що не можете визначитися із вибором, то оренда авто у Львові від Evercars буде кращим рішенням.

 

Сервіс Evercars надає послуги прокату транспорту та забезпечує максимальну мобільність людей. При цьому він пропонує гарні умови співробітництва. Серед них варто відзначити мінімальний пакет документів, необхідних для отримання транспорту, широкий вибір транспортних засобів (Kia Rio, Chevrolet Spark 2019, Hyundai Tucson 2021, Mercedes-Benz B-Class, Tesla Model S60, Mitsubishi Eclipse Cross інші), можливість замовлення послуги прокату авто у Львові з водієм тощо.


Аби скористатися послугою та не зіштовхнутися з несподіванками в процесі експлуатації машини варто звернутися до менеджерів компанії. Вони з радістю проконсультують по всіх нюансах надання послуги. Серед основних аспектів оренди авто у Львові можна визначити:


● мінімальний вік орендаря. Він має бути не менший за 23 роки;

● наявність стажу водіння не менше 2 років;

● необхідність внесення застави, як забезпечення своєчасного повернення, чистоти автомобіля та наявності палива;

● мінімальний строк прокату авто у Львові. Він складає одну добу;

● наявність добового ліміту по пробігу, який складає 300 км тощо.

Можна оформити прокат авто у Львові на декількох осіб?

Компанія надає можливість оформити додаткових водіїв у разі замовлення послуги. Оформляються вони безкоштовно. До них пред'являються такі ж вимоги, як до орендаря. Такий варіант є зручним для членів однієї родини, а також для корпоративних клієнтів (коли на одній машині можуть пересуватися співробітники певного відділу для зустрічей з клієнтами).