Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Дівчина-лялька здобула армію шанувальників в інтернеті. Фото

Дівчина-лялька здобула армію шанувальників в інтернеті. Фото

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Курйози

 15-річна мешканка Лондону на ім’я Вінус Палермо перетворила себе на живу ляльку та зажила гучної слави в інтернеті.

 

 

Із макіяжем, що робить її шкіру схожою на порцеляну, накладними віями та кольоровими лінзами, дівчина щодня позує перед вебкамерою. Про це пише The Sun.

 

На її канал на сайті YouTube підписані понад 30 тисяч інтернет-користувачів, 20 тисяч людей слідкують за подіями її повсякденного життя в Twitter та Facebook.

 

Відео-уроки Вінус, де вона, зокрема, навчає бажаючих секретам "лялькового" макіяжу, переглянули понад 10 мільйонів разів.

 

 

 

Стиль життя доньки цілком схвалює її мама, 37-річна Маргарет. Власне, вона сама й почала фарбувати Вінус лице, відколи їй виповнилося 6 років.

"Мене це не тривожить. Я б значно більше переймалася, якби вона прийшла додому вагітна чи п’яна. Вона лише гарненька дівчинка, якій подобається мило виглядати… Вінус 15, і це її вибір. Я її мати, і я її підтримую – будь яка мати зробила б те саме", - каже жінка.

За власним бажанням Вінус навчається дома, під керівництвом мами. Крім англійської, дівчина розмовляє німецькою, японською та іспанською мовами.

Вінус із мамою 

"Я завжди поводитимусь та вдягатимусь як лялька, байдуже, скільки мені буде років. Я – та, ким я є. Я не змінюватимусь ні заради кого", - запевняє Вінус.

 

Дівчина каже, лялькового стилю вона намагається дотримуватися навіть у їжі – страви викладає сердечками, адже це "виглядає мило".

 

"Чоловіки в автах сигналять мені, коли я проходжу повз, а хлопці просять мене показати трусики в онлайні, але мене вони не цікавлять. Я не хочу мати бойфренда", - каже Вінус.

 

"Важливо відшукати свій власний стиль. Хтось – ретро, хтось – дівчина "пін-ап", хтось – гот. А я – жива лялька", - пояснює вона.

 

У планах в Маргарет та Вінус поїхати до Японії, де для дівчини в стилі аніме відкриються великі перспективи в акторстві та модельному бізнесі.

 

pravda.com.ua

 

По теме: Профілактика вірусів у дітей без ліків