Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Інженери німецької автокомпанії Lamborghini спільно з тюнінг-ательє DMC вирішили оновити суперкар моделі Aventador

Інженери німецької автокомпанії Lamborghini спільно з тюнінг-ательє DMC вирішили оновити суперкар моделі Aventador

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
Інженери німецької автокомпанії Lamborghini спільно з тюнінг-ательє DMC вирішили оновити суперкар моделі AventadorІнженери німецької автокомпанії Lamborghini спільно з тюнінг-ательє DMC вирішили оновити суперкар моделі Aventador.

Як стало відомо, автомобіль отримав нову назву DMC LP988-4 Edizione GT і карбоновий обвіс.

Рестайлінг Lamborghini Aventador включив в себе двенадцатіциліндровий двигун, обсяг якого 6,5 літрів, а потужність 988 кінських сил. Такі показники пов'язані з тим, що двигун тепер оснащується турбінами, новими паливними насосами і фільтрами. Також для автомобіля була переписана програма управління двигуна.

Що стосується зовнішності, то модель DMC LP988-4 Edizione GT має новий передній бампер з вбудованим сплітером, пороги, задній дифузор, регульоване антикрило, ковані чорні диски і оброблений червоно-чорною шкірою салон з карбоновими вставками.

За словами представників ательє DMC, був розроблений з урахуванням спортивних вимог Міжнародної автомобільної федерації (FIA), але при цьому залишаючись придатним для використання на дорогах загального користування.  

По теме: