Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Історія святкування 30-річчя

Історія святкування 30-річчя

Категорія: Позиція » Статті » Свята
Історія святкування 30-річчя Так вже вийшло, що я народився 27 вересня 1985 року і минулого року мені виповнилось 30 років, звичайно, що я хотів зібрати найдорожчих та найближчих людей та організувати добре святкування.
 

Оскільки в цей день випадав на суботу, то вирішено було святкувати день у день, із закладом у мене не будо жодних сумнівів, але все одно я вирішив заздалегідь забронювати ресторан Тарон, що в центрі міста. Меню з різноманітних блюд на напоїв було узгоджене, гості теж буди запрошені ще за три тижні до свята.

 

Час спливав, до дня народження залишалось 7 днів і тут якось ввечері мені зателефонував мій давній приятель Андрій і розказав що хоче подарувати мені подарунок за тиждень до свята і для цього мені потрібно бути готовим на завтрашній ранок, за мною заїдуть, форма одягу спортивна, все інше залишилось для мене таємницею.

 

Наступного ранку у дев`ятій годині ранку я вже чекав біля свого під`їзду, коли побачив мікроавтобус мерседес спринтер в якому біло з десяток моїх друзів і знайомих які були запрошені на день народження. Я сів у транспортний засіб і ми поїхали, на всі мої запитання ніхто не давав відповіді посилаючись на те що це взагалі-то сюрприз і треба витримати інтригу.

 

Отже приблизно через 20 хвилин ми заїхали в село Кожичи, що в Яворівському районі Львівщини, тут був розташований справжній пейнтбольний полігон - . У нашому розпорядженні було кілька ігрових майданчиків один із яких ми і обрали для проведення змагань.

 

Всього нас було 12 чоловік, отже ми розподілились на дві рівні команди і почали гру, задача проста, стріляти і бажано влучати у "ворога”. Звичайно що власної екіпіровки ми не мали і нам все видали: шоломи, форму, автомати які стріляють кульками з фарбою.

 

Майданчики для змагань мають трав`яне покриття та оздобленні штучними елементами для маскування гравців і ведення "бойових дій” з укриття. Загалом тут 45 фігур, також у будь-який час можназаправити свій автомат повітрям завдяки системі B-Master, продумані піт-зони, сектори глядачів і суддів.

 

Як розказали люди, які тут працюють , майданчики практично постійно зайняті, часто тут проводяться офіційні змагання, спортивні турніри, пейнбольній клуб BNB Paintball відповідає відповідає всім вимогам Європейської пейнтбольної федерації та Федерації пейнтболу України.

 

Змагалися ми приблизно півтори години, отримали масу незабутніх вражень і задоволення, для мене це був справжній сюрприз і однозначно найоригінальніший подарунок в моєму житті. Через тиждень ми як і планували зібрались у ресторані на основну частину дня народження і ще довго за святковим столом згадували перипетії пейнтбольного уік-енду.

 

Джерело bnbpaintball.com

 

 

По теме: