Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Святослав СЕМЕРЕНКО: «Ми налаштовані на конструктивну співпрацю!»

Святослав СЕМЕРЕНКО: «Ми налаштовані на конструктивну співпрацю!»

Категорія: Політика, Регіон, Агросектор
Святослав СЕМЕРЕНКО: «Ми налаштовані на конструктивну співпрацю!» Нещодавно в Гуляйполі розпочала роботу районна організація політичної партії «Об’єднання "Самопоміч"». Про те, які завдання ставить перед собою новостворений осередок, перспективи розвитку та плани на майбутнє, ПОЗИЦІЯ запитала у його керівника Святослава Семеренка.
 

– Скільки членів нараховує зараз ваша організація?

– Якщо прийняти до уваги те, що ми тільки-но розпочали працювати, небагато. Але всі вони – люди небайдужі до рідного краю та долі земляків. Це – представники майже всіх верств населення. Серед них є медичні працівники, вихователі з дитячих садочків, ветерани МВС та АТО, приватні підприємці, журналісти тощо. Саме тому було вирішено висунути кандидатури тих, хто входять до активу, на виборах у депутати Гуляйпільської ОТГ, які відбудуться 30 квітня. Всього від нашої політичної сили будуть балотуватися десятеро людей. У зв’язку з цим хочу підкреслити, що на теперішній час членом партії «Самопоміч» є лише я, але згодом однодумці також наслідують мій приклад. Додам, що середній вік нашої команди – 38–45 років. Це чудовий вік, коли вже є життєвий досвід, а головне – бажання змінювати життя на краще.

 

– Які програмні завдання ви ставите перед собою?

– Знаєте, є таке гасло: «В єдності – сила!». Це – наше кредо. Ми створили цілком нову команду з людей незаплямованих участю у політичних чварах та брудних оборудках. Щодо завдань та викликів, які стоять перед нами, скажу наступне: по-перше, будемо намагатися не допустити розкрадання коштів громади та їх нецільової витрати. Ці гроші повинні працювати на користь людей. По-друге, в разі обрання кандидатів від «Самопомочі» депутатами, зробимо все, щоб створити силу, котра врівноважить радикальну частину наших майбутніх колег. Ми налаштовані на конструктивну співпрацю з представниками будь-якої політичної сили. Головне, щоб це йшло на користь громаді!

 

 

 

Актив «Самопомочі»

 

Володимир Галкін.Народився 20 квітня 1970 року, в м. Гуляйполе. Працював вчителем та у правоохоронних структурах, пенсіонер МВС. З вересня 2015 року по теперішній час також працює вчителем в Гуляйпільській спеціальній загальноосвітній школі-інтернат.

 

Людмила Головіна. Народилася 30 вересня 1973 року в м. Гуляйполе. У 1994 році закінчила Бердянський педагогічний інститут, факультет дошкільного виховання. Працює вихователем у КЗ ДНЗ ясла-садок «Веселка».

 

Лілія Кійко. Народилася 11 вересня 1976 року в м. Гуляйполе. Закінчила Оріхівській сільськогосподарський технікум, факультет бухгалтерського обліку. Приватний підприємець.

 

Юлія Коростильова. Народилася 24 серпня 1982 року в місті Гуляйполе. Працює вчителем у Гуляйпільській спеціальній школі-інтернат.

 

Юлія Линник.Народилася 29 червня 1989 року в місті Харків. Кореспондент районної газети «Голос Гуляйпілля».

 

Ірина Шингур. Народилася 25 квітня 1970 року в місті Гуляйполе. Освіта вища. У 1992 році закінчила Кіровоградський педагогічний інститут імені О.С. Пушкіна, історичний факультет. Голова профспілки Гуляйпільської загальноосвітньої школи №1.

 

Яна Сиротюк. Народилась 4 листопада 1988 року в місті Гуляйполе. Працює вчителем інформатики і інженером-електронником у Костянтинівській ЗОШ I–III ст.

 

Олена Лазоренко. Народилася 15 червня 1976 року в місті Гуляйполе. В 1997 році закінчила Запорізьке медичне училище №1 за спеціальністю

«Сестринська справа».Старша медична сестра ГуляйпільськоїПМСД.

 

Наталія Клименко. Народилася в селі Кінські Роздори Пологівського району. В 1994 році закінчила Запорізьке медичне училище №1 за спеціальністю «Лікувальна справа», працює фельдшером ШМД.

 

Сергій Кошубінський. Народився 12 січня 1972 року у місті Маріуполь Донецької області. Освіта – середньо-спеціальна. В 2015–2016 роках проходив службу в зоні АТО, учасник бойових дій.

 

Валерій Кубрак. Народився 19 грудня 1975 року у місті Запоріжжя.

Підприємець, волонтер.