Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Для чого потрібна страховка авто?

Для чого потрібна страховка авто?

Категорія: Позиція » Статті » Економіка

 

Для чого потрібна страховка авто? Коли ми переглядаємо хроніку ДТП, у кожного з нас в голові стрімко проноситься думка: зі мною такого не трапиться. Але не все можна спланувати. Завжди існує певний ризик настання випадку, який повністю переверне розмірене життя. Саме тоді в пригоді стане страховий поліс.

 

Власники автомобілів знають, що непередбачувані ситуації на дорогах можуть трапитися з кожним незалежно від досвіду водіння. Саме тому не варто нехтувати страхуванням. Автострахування є обов’язковим та добровільним. Якщо розглядати перший варіант, то це Автоцивілка або ОСЦПВ, яка повинна бути у кожного водія згідно з законодавством України. Якщо ви сідаєте за кермо, не маючи полісу ОСЦПВ, вам загрожує штраф у розмірі від 425 до 850 гривень. І якщо ви стали винуватцем ДТП та не маєте оформленої страховки, відшкодовувати збитки потерпілим доведеться за власний рахунок. Автоцивілка збереже ваші кошти, якщо станете винним у ДТП. Страхова компанія сплатить витрати за шкоду, заподіяну автомобілю потерпілого та здоров’ю пасажирів.


Багато автомобілістів, які купили обов’язковий поліс Автоцивілки, заспокоюються, вважаючи себе захищеними від фінансових втрат. І абсолютно марно, тому що водій може стати винуватцем ДТП і нанести великі збитки потерпілій стороні, які не зможе покрити поліс обов’язкового страхування. Як же бути, коли сума збитку, нанесеного іншій стороні, становить понад 130 тисяч гривен? Саме на таку суму застрахована ваша цивільно-правова відповідальність за пошкодження автотранспорту або майна за полісом обов’язкової Автоцивілки. Для таких випадків ми пропонуємо оформити Добровільну Автоцивілку (ДЦВ). Договір ДЦВ укладається як додаток до обов’язкового полісу Автоцивілки і збільшує суму покриття в разі ДТП. З добровільною Автоцивілкою суму страхового відшкодування може бути збільшено до 1 млн грн.


Автоцивілка покриє збиток, нанесений іншому автомобілю або його пасажирам при ДТП. Але хто компенсує витрати винуватця? Що робити, якщо постраждало ваше авто? В таких випадках допоможе КАСКО – добровільний вид страхування, який покриває збиток при пошкодженні (знищенні) або викраденні вашого авто. Це страхування транспорту від непередбачуваних обставин, які можуть виникнути як в дорозі, так і на стоянці. КАСКО – це коли страхова компанія відшкодовує вам витрати, пов’язані з:

 

  • ушкодженнями і знищенням авто в результаті ДТП;
  • збитком відстихійних лих;
  • збитком від вибуху, підпалу і пожежі;
  • протиправними діями третіх осіб;
  • викраденням.

 

КАСКО покриває усі фінансові витрати, пов’язані з ремонтом та відновлювальними роботами щодо застрахованого автомобіля.

СК «МОТОР-ГАРАНТ» пропонує програми страхування КАСКО під потреби кожного клієнта: повне КАСКО, КАСКО 50/50, Міні КАСКО.

Переваги КАСКО:

  •  просте та швидке оформлення;
  •  виплата страхового відшкодування від 5 днів;
  •  виплата здійснюється на будь-яку СТО;
  •  можливість страхування як від усіх, так і від окремих ризиків;
  •  цілодобовий страховий захист незалежно від місця зберігання авто;
  •  виплата «нове за старе» (відшкодування вартості пошкоджених запчастин без врахування зносу);
  •  дія страхового захисту – вся територія України.

 

Документи, необхідні для оформлення полісу:


  • Паспорт (оригінал);
  • Свідоцтво про реєстрацію авто (оригінал);
  • Посвідчення водія (оригінал);
  • Довідка про отримання ідентифікаційного номера (оригінал або копія);

 

Ми турбуємось про ваш спокій і пропонуємо вам програми КАСКО, які забезпечать абсолютний захист під час користування автомобілем. Обирайте оптимальне страхове рішення!

 

Поліс автострахування – це гарантоване отримання страхового відшкодування, яке допоможе захистити ваш родинний бюджет.

Для укладення договору страхування вам потрібно звернутися в офіс СК «МОТОР-ГАРАНТ»

за адресою вул. Вересаєва, 3 (зупинка вул. Іванова).

Ми завжди раді допомогти вам.

Звертайтеся за детальною інформацієюза тел.:

0800309709

0988309 709

 

Источник Позиция