Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » «МОТОР-ГАРАНТ» - нова культура страхування!

«МОТОР-ГАРАНТ» - нова культура страхування!

Категорія: Суспільство, Регіон

«МОТОР-ГАРАНТ» - нова культура страхування! 5 вересня СК «МОТОР-ГАРАНТ» виповнюється 21 рік! Саме 2000-го на страховому ринку України з’явилася нова компанія, яка з часом завдяки вірно обраній стратегії розвитку перетворилася з регіональної на всеукраїнську. Про її успіхи та досягнення розповідає директор СК «МОТОР-ГАРАНТ» Олексій Зикін.


- Як в цілому ви оцінюєте діяльність компанії за останній рік?

- Безперечно, 2020-й був дуже складним для бізнесу і мешканців України. Але незважаючи на ситуацію з COVID-19, ми завершили рік зі зростанням - план був виконаний на 115%. Підсумки 1-го кварталу 2021 року також оцінюємо позитивно.

На сьогоднішній день досить складно стоворити унікальні конкурентні переваги. Тому ми в першу чергу намагаємось бути клієнтоорієнтованою компанією - чітко розуміємо, що важливо, як нас сприймають і оцінюють. Клієнта зараз можливо утримати лише сервісом, а не ціною. Якщо клієнт задоволений страховим продуктом і ставленням до нього, він буде повертатися знову і знову, а також рекомендувати таку компанію свої друзям та знайомим, забезпечуючи її новими клієнтами. Гарний сервіс - запорука успіху. Ми робимо все можливе, щоб наші клієнти мали можливість швидко й вигідно оформити договори страхування та ще швидше отримати страхову виплату.


- Олексію Віталійовичу, на ваш погляд, в чому полягає секрет успіху діяльності компанії?

«МОТОР-ГАРАНТ» - нова культура страхування!- Упевнений, що успіх будь-якого бізнесу, в тому числі і страхового, - в плідній роботі команди, котра здатна ефективно вирішувати завдання високого рівня складності та в максимальному задоволенні потреб клієнтів. Однією з головних цінностей СК є якість надання страхових послуг. Тому нашими спеціалістами розроблено та впроваджено стандарти обслуговування клієнтів. Так, наприклад, виплати по медичному страхуванню здійснюються у семиденний термін, по КАСКО – від 5 днів, по Автоцивілці – від 15 днів. Професійний колектив СК «МОТОР-ГАРАНТ» постійно працює над збільшенням переліку страхових продуктів, підвищенням їх якості та розширенням агентської мережі.

 

На мою думку, сучасні цифрові технології також допомагають поліпшити взаємодію з клієнтами, стати більш доступними і оперативно врегульовувати страхові події. Для підвищення якості управління бізнес-процесами компанія в 2020 році перейшла на нову облікову систему 1С:8. Ми активно розвиваємо оформлення електронних договорів, і результати говорять самі за себе: СК «МОТОР-ГАРАНТ» увійшла до ТОП-25 страховиків за кількістю проданих е-полісів ОСЦПВ. Також за 5 місяців 2021 року було продано 18 762 електронні поліси автоцивілки.

 

Ми вдячні нашим клієнтам і партнерам за довіру та плідну співпрацю, а також своїм співробітникам за професіоналізм та відданість роботі! Попереду на СК «МОТОР-ГАРАНТ» чекають нові досягнення. Наша місія і надалі залишається незмінною - ми створюємо нову культуру страхування!


Тел.: +380 800 309709, +38 (098) 8 309709, електронна пошта - motor-garant.com.ua.

 

Источник Позиция