Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Нардеп із Запоріжжя Артем Кунаєв: реальна допомога у розвитку регіону

Нардеп із Запоріжжя Артем Кунаєв: реальна допомога у розвитку регіону

Категорія: Позиція » Статті » Політика

Нардеп із Запоріжжя Артем Кунаєв: реальна допомога у розвитку регіону Україна продовжує змінюватись - і ми разом з нею. Новий рік треба починати з підведення підсумків минулого, бо за тією кількістю новин та маніпуляцій, які ми щодня бачимо по телевізору, в газетах та Інтернет-ЗМІ, зазвичай губляться ключові події та факти. 

 

2021 рік був роком «Великого будівництва» в Україні, і Запорізька область не лишалась осторонь цих масштабних інфраструктурних змін. І хоч того року ми вже в 30-й раз святкували річницю незалежності своєї держави, багато речей для нас відбулось вперше. Так, у Запорізькій області було побудовано та капітально відремонтовано рекордні 263,2 кілометри доріг, а відомий на всю країну запорізький довгобуд - мостовий перехід через річку Дніпро - нарешті з’єднав береги нашого міста.


В Запорізькому регіональному протипухлинному центрі з‘явився перший лінійний прискорювач шведської фірми «Еlekta», а на базі обласної клінічної лікарні було створено службу аеромедичної евакуацї. У Гуляйполі в минулому році відкрився новий надсучасний садочок, в селищі Комишуваха почав приймати жителів професійний мультифункціональний стадіон, у Мелітополі запрацювала нова льодова арена, а на острові Хортицябула розпочата масштабна реконструкція.

 

Завдяки коштам, які за сприяння народного депутата України Артема Кунаєва отримала область, було висаджено 4,3 млн дерев, які вже за кілька років перетворяться на нові ліси. Це питання є особливо актуальним враховуючи те, що щороку в атмосферу Запорізького регіону викидається понад 350 тисяч тонн забруднюючих речовин!

 

В рамках проєкту «Ноутбук кожному вчителю» педагоги нашої області отримали 1600 сучасних ноутбуків, а в ході реалізації програми «Шкільний автобус», підтриманої бюджетним комітетом Верховної Ради, громади отримали 20 новеньких шкільних автобусів. До речі, транспорт для запорізьких школярів виготовляється на місцевому підприємстві «Запорізький автомобілебудівний завод».


Підприємство «Антонов» вперше за роки незалежності отримало замовлення на виготовлення нових літаків для Збройних Сил України. Вже розпочато будівництво перших трьох літаків Ан-178, які будуть підніматися в небо за допомогою двигунів виробництва запорізького авіагіганта АТ «МОТОР СІЧ».

 

Своєчасне ухвалення проєкту державного бюджету, локалізація й підтримка вітчизняного виробника, розвиток індустріальних парків, децентралізація, діджиталізація, деолігархізація - це лише частина рішень, ухвалених Верховною Радою у2021 році, яка продовжує системні реформи та ініціюює кардинальні зміни в країні!

 

Источник Позиция