Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Суд заарештував усе майно Медведчука

Суд заарештував усе майно Медведчука

Категорія: Головне, Політика
Суд заарештував усе майно Медведчука Личаківський районний суд Львова заарештував усе майно опозиційного українського політика Віктора Медведчука аж до чайників та келихів.

За даними офісу генпрокурора, суд заарештував легендарний залізничний вагон-ресторан з меблями та предметами інтер'єру, який стояв на території маєтку політика у Пущі-Водиці. Предмет розкоші став подарунком дружини Медведчука Оксани Марченко на день народження.

Крім того, заарештовано було 279 картин, 4 статуетки, 10 годин, 5 чашок, 2 вази, 2 підставки, 2 срібні підсклянники, келих, графин, тацю, чайник, а також 31 коробка з елементами посуду.

Раніше стало відомо, що суд вирішив продовжити арешт опозиційному політику до 9 серпня.

З середини травня 2021 року Медведчук перебував під домашнім арештом — політика запідозрили у державній зраді, порушенні законів та звичаїв війни, сприянні тероризму та незаконному привласненні родовищ корисних копалин у Криму.

Після початку війни Медведчук втік з-під домашнього арешту. 12 квітня його затримала Служба безпеки України (СБУ). 16 квітня його було заарештовано без можливості внесення застави.