Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Де придбати тепловізор для полювання?

Де придбати тепловізор для полювання?

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Наука та IT

Де придбати тепловізор для полювання? Тепловізор дозволяє виявити мету в будь-який час, незалежно від погодних умов. Якщо телевізійні приціли для полювання дозволяють безпосередньо наводити зброю на ціль для здійснення точного пострілу, то звичайні тепловізори відносяться до відокремленої спостережної техніки і не монтуються на карабін. Але вони є вкрай корисним елементом екіпірування, адже не лише допомагають знайти об'єкт і полегшують прицілювання, а й коли видобуток поранений, суттєво спрощують його вистеження, виявлення тіла.


Тепловізори оснащуються інфрачервоними камерами, завдяки чому за допомогою їх можна дивитися крізь дим, туман, дощ, щільний сніг, кущі, тонкі гілки дерев та інші подібні незначні перепони. Не варто думати, що такий пристрій здатний завдати шкоди людині: він не випромінює радіацію, а просто зчитує різницю температур між об'єктами та навколишнім середовищем.

тепловизор військовий

Як вибрати тепловізор?

Вибіраючи для користування тепловизор військовий необхідно звернути увагу на характеристики, заявлені виробником. Бажано знайти їм підтвердження у вигляді фотографій або відеооглядів від людей, які вже мали досвід поводження з моделлю, що вас зацікавила.


Ось найважливіші критерії визначення якості пристрою:

  • Роздільна здатність матриці. Від того, наскільки воно велике, залежить ступінь похибки, температурний поріг і загальна чіткість картинки. Сьогодні цей показник у різних теплоізорах може становити від 160х120 до 640х480 пікселів. Причому розміри корпусу це мало впливає.
  • Дальність видимості та кут огляду. Оптимальний варіант – коли в комплектації передбачено кілька знімних об'єктивів, які можна буде змінювати будь-якої миті залежно від ситуації. Чим ширший кут огляду, тим менша відстань, на якій фіксується ціль. Тому, наприклад, при куті 7 градусів тепловізор здатний ефективно працювати на 1 км і більше.
  • Частота кадрів. Мисливці недарма називають ці пристрої "телевізорами". Як і у випадку з побутовою побутовою технікою, важливим показником якості цифрового тепловізора є те, наскільки швидко він може оновлювати картинку. Якщо частота зміни кадрів становить менше 30 к/с, комфортного спостереження не вийде.
  • Захищеність корпусу. Хороший професійний прилад має бути стійким до перепадів температури та механічних пошкоджень, а також надійно захищений від пилу та вологи. А ось неякісний виріб, напевно, зламається при першому ж падінні на землю або в неглибоку калюжу.

Також на ефективність та вартість тепловізору впливає наявність додаткових функцій: цифрового масштабування, підсвічування, лазерного цілепокажчика, вбудованої пам'яті для збереження відео та інших.


тепловізори

 

Незалежно від того, наскільки досконалий пристрій необхідно купити, тепловізори у Києві найкраще замовляти на офіційному сайті магазину delta1.ua. Тут представлений вражаючий асортимент професійної оптики та спостережної техніки для полювання від найкращих виробників планети під будь-який бюджет.