Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Війна дала другий шанс: у Запоріжжі побралися військовослужбовці

Війна дала другий шанс: у Запоріжжі побралися військовослужбовці

Категорія: Суспільство, Регіон
Війна дала другий шанс: у Запоріжжі побралися військовослужбовціНезважаючи на те, що наразі буквально у кожному куточку України точаться бойові дії, в нашому повсякденні все одно знаходиться місце для позитиву. Так сталося, що війна проти російських окупантів згуртувала не тільки всю націю, але й сприяла з’єднанню життєвих доль.
 
У Комунарівському відділі РАЦС міста Запоріжжя відбулася неординарна подія: весілля двох людей, які мають безпосереднє відношення до захисту нашої держави від загарбників. Це військовослужбовець ЗСУ Сергій Легоньков та медична сестра Запорізького військового шпиталю Інна Ахінько.

- До війни працював на підприємстві «Запоріжкран», Інна – старшою медичною сестрою у міській інфекційній лікарні, - каже Сергій. - І ось саме там, на фронті, відчув, що зобов’язаний зробити Інні пропозицію. Погодив цей момент з командуванням і приїхав до Запоріжжя. Насправді людей певних військових спеціальностей на передовій не завжди вистачає, тому це було непросто. Але за сімейними обставинами бійців додому все ж таки відпускають, хоча й всього на декілька днів. Ось сьогодні одружуюся, а потім знову їду боронити Україну.

- Насправді ми з Сергієм знайомі майже 30 років, - додає Інна. - І не просто знайомі, а вже навіть були одружені. 21 рік прожили у громадянському шлюбі, потім два - у офіційному, а ще за два розлучилися. І ось нещодавно чоловік знову зробив мені пропозицію. Вірніше, просто поставив перед фактом, що знову йдемо розписуватися. Мабуть, все ж таки саме війна підштовхнула його до цього кроку. Хоча, як на мене, штамп у паспорті нічого не вирішує, якщо люди кохають одне одного, - каже жінка.

У будь-якому разі, ми бажаємо цій парі щастя у подружньому житті і, звичайно, сподіваємося, що зовсім скоро воно буде проходити вже у мирній та вільний Україні!
 
Максим КОРОБЕЦЬ