Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Нічний обстріл Марганця. 10 загиблих

Нічний обстріл Марганця. 10 загиблих

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Події
Нічний обстріл Марганця. 10 загиблих  В ніч на середу 10 серпня російська окупаційна армія знову обстріляла населені пункти Дніпропетровської області. 
 
Під удар попав Нікопольський район та місто Марганець.
 
Як повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко, в результаті обстрілів загинули щонайменше 11 людей, ще 13 – поранено. 
 
Дослівно його коментар лунав так: "Ворог двічі обстріляв район з «Градів». Скерував по житлових кварталах 80 реактивних снарядів. Свідомо і підступно ударив, коли люди спали у своїх домівках.  Під вогонь потрапили Марганець та Мирівська громада.  У Марганці 10 людей загинули, 11 постраждали. Десятеро - у лікарні, семеро з них важкі".

Він уточнив, що в результаті акту агресії РФ у Марганці понівечені понад 20 багатоповерхівок, ЦНАП, палац культури, гуртожиток, дві школи, будівля  міськради та ще кілька адмінприміщень.  Виведена з ладу лінія електропередач. Кілька тисяч мешканців міста залишились без світла. 

Нічного обстрілу зазнало і передмістя Запоріжжя. Дві ракети збило ППО.  Інші ворожі снаряди влучили по селищу Кушугум. Відомо про загиблу жінку