Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Завод iPhone у Китаї опинився в зоні суворого локдауну через COVID

Завод iPhone у Китаї опинився в зоні суворого локдауну через COVID

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Наука та IT
Завод iPhone у Китаї опинився в зоні суворого локдауну через COVIDВлада Китаю ввела суворий локдаун через коронавірус в економічній зоні аеропорту Чженчжоу, де розташоване найбільше підприємство з виробництва смартфонів iPhone. У зоні карантину опинився завод виробника електроніки з Тайваню Foxconn, повідомляє ТАСС.

В адміністрації економічної зони заявили, що ситуація із зараженням у регіоні залишається важкою. Обмеження запроваджено до 9 листопада. Жителям району заборонили збиратися великими компаніями та виходити з дому, їх зобов'язали регулярно складати тести на COVID-19.

Локдаун також передбачає зупинку роботи громадського транспорту та комерційних підприємств, а також переведення співробітників адміністративного персоналу на дистанційний формат роботи.

Раніше Reuters писало про ризик різкого падіння виробництва iPhone на одному з найбільших заводів на 30 відсотків через жорсткі правила боротьби з поширенням коронавірусу в країні. Джерела агентства повідомили, що деякі співробітники заводу Foxconn незадоволені політикою локдаунів і відмовляються продовжувати роботу.