Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » В Індії чоловік роками ґвалтував дочок за порадою мага

В Індії чоловік роками ґвалтував дочок за порадою мага

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
В Індії чоловік роками ґвалтував дочок за порадою магаМешканець Індії роками піддав двох дочок сексуальному насильству. Про це повідомляє India Tomorrow.

Винод Кумар Сінгх зі штату Біхар мріяв про сина і заради цього у 2012 році звернувся до магу-тантрика Аджая Кумара. Той заявив, що причиною відсутності хлопчика у сім'ї є дві доньки. Він переконав Сінгха, що йому необхідно вступити з дівчатками у сексуальні стосунки, щоб у нього з'явилася дитина чоловічої статі.

Чоловік послухався поради тантрика і став регулярно піддавати дочок сексуальному насильству. Дружина Сінгха та її сестра знали про це і навіть самі підбурювали його. Пізніше у подружжя народився син, проте маг порадив не зупинятися і продовжувати ґвалтувати дочок - інакше життя хлопчика опиниться під загрозою. Пізніше Кумар влаштував якийсь обряд і зґвалтував дівчаток.

2022 року постраждалі, яким на той момент було 14 і 16 років, втекли з дому і заявили в поліцію про численні зґвалтування. Співробітники правоохоронних органів заарештували тантрика, а також батька, матір та тітоньку дівчаток.

Сігнха та Кумара засудили до довічного ув'язнення за зґвалтування, а жінки отримали по 20 років ув'язнення за підбурювання до зґвалтування.