Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Ще в одній європейській країні захотіли заборонити продаж iPhone 12

Ще в одній європейській країні захотіли заборонити продаж iPhone 12

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Наука та IT
Ще в одній європейській країні захотіли заборонити продаж iPhone 12Бельгія може виявитися другою європейською країною, в якій заборонять продаж смартфонів Apple 2020 року випуску. Про це повідомляє видання 9to5Mac.

Журналісти медіа послалися на заяву державного секретаря Бельгії з питань цифровізації Матьє Мішель, яка заявила, що місцевий регулятор вивчатиме вплив iPhone 12 на здоров'я споживачів.
 
«Ми негайно звернулися до Бельгійського інституту поштових послуг та телекомунікацій за підтвердженням чи принаймні аналізом», — зазначила Мішель.

За словами представника регулятора, якщо фахівці виявлять підвищене електромагнітне випромінювання iPhone 12, його продажі можуть заборонити.

Також на проблему звернули увагу італійські регулятори. Крім того, представники німецького регулятора BNetzA заявили, що ситуація із забороною iPhone 12 у Франції може виявитися орієнтиром для всіх європейських країн.

Журналісти 9to5Mac зазначили, що Apple вже відреагували на проблему, пообіцявши випустити оновлення, яке зменшить електромагнітне випромінювання iPhone 12.

Французькі регулятори в середині вересня наказали Apple призупинити продаж iPhone 12 через занадто сильне електромагнітне випромінювання. Американській компанії повідомили про необхідність усунути проблему.