Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » 65-річна любителька фітнесу назвала секс ключем до збереження молодості

65-річна любителька фітнесу назвала секс ключем до збереження молодості

Категорія: Здоров'я, Світ
65-річна любителька фітнесу назвала секс ключем до збереження молодості 65-річна мешканка США розкрила секрети збереження молодості та енергії. Про це повідомляє New York Post.

Боббі Паркер Холл з міста Портленд, штат Орегон, розповіла, що виглядає молодшою за свій вік завдяки регулярному сексу з чоловіком. Вона зазначила, що статеве життя — аспект життя, який найчастіше ігнорується людьми.
 
"Ця глибина задоволення і близькості з людиною - безцінний дар", - стверджує американка. Холл підкреслила, що сексуальне життя не обов'язково має закінчуватися у певному віці.

Ще одним ключем для збереження молодості жінка назвала регулярні тренування. Американка впевнена, що спорт є найкращим способом підтримувати не лише фізичне, а й емоційне здоров'я. Любителька фітнесу радить жінкам працювати над розвитком гнучкості та підтримувати м'язову масу.

Холл також заявила про важливість дбайливого та регулярного догляду за шкірою тіла та обличчя. Вона рекомендувала використовувати натуральні косметичні засоби, також не відкладати косметичні операції.

Крім того, жінка впевнена, що молодість залежить від внутрішньої гармонії.

«Чаще буйте на природі, щоб відновлювати сили тіла, розуму та духу. Зробіть свій світ головним пріоритетом у житті та продовжуйте розвиватися насамперед у відносинах із самим собою», — радить вона. Холл додала, що для підтримки внутрішньої енергії необхідно постійно шукати нові шляхи для саморозвитку та самовираження.