Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Ліга Чемпіонів: "Манчестер Сіті" обіграв «Црвену Звєзду»

Ліга Чемпіонів: "Манчестер Сіті" обіграв «Црвену Звєзду»

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Спорт
Ліга Чемпіонів: "Манчестер Сіті" обіграв  «Црвену Звєзду» У перший день групового етапу Ліги чемпіонів вступив у боротьбу переможець цього турніру «Манчестер Сіті». Поступаючись після першого тайму белградській «Црвені Звєзді», англійський гранд на своєму полі зміг здобути не найпростішу, але переконливу перемогу — 3:1.

З восьми матчів стартового дня групового етапу Ліги чемпіонів передусім виділялися зустрічі у дуже рівній за складом групі F, де «Мілан» спочатку приймав «Ньюкасл», а потім ПСЖ – дортмундську «Боруссію». Але перша зустріч завершилася нульовою нічиєю, хоча господарі мали велику перевагу і за кількістю ударів по воротах перевершили гостей більш ніж у чотири рази — 25 проти 6.
 
Друга вийшла результативною, причому обидва голи були забиті в першій половині другого тайму. Спочатку Кіліан Мбаппе реалізував пенальті, призначений після того, як м'яч потрапив у руку захисникові німецького клубу Нікласу Зюлі, а потім чітку комбінацію розіграли Вітінья з Ашрафом Хакімі, і марроканський захисник ПСЖ, продемонструвавши чудову техніку, подвоїв перевагу своєї команди.

Тим часом дуже інтригуюче до певного часу розвивалися події в матчі за участю чинного переможця Ліги чемпіонів — «Манчестер Сіті», який приймав белградську «Црвену Звєзду», яка вперше пробулася в груповий раунд головного єврокубка за чотири роки. До перерви англійський гранд встановив рекорд турніру — завдав за один тайм 22 удари, побивши рекорд десятирічної давності, який належав мюнхенській «Баварії».
 
Найцікавіше, втім, полягало в тому, що ворота сербського чемпіона, які захищав ізраїльтянин Омрі Глазер, так і залишилися недоторканними. Натомість ганський півзахисник «Црвени Звєзди» Осман Букарі перед самою перервою в одній з рідкісних контратак своєї команди використав свій шанс і, вийшовши практично віч-на-віч із воротарем Едерсоном, впевнено переграв його.

Інтрига, щоправда, жила недовго. На початку другого тайму Хуліан Альварес після пасу Ерлінга Холанна покарав захист белградців, що втратив концентрацію уваги. Незабаром чемпіон світу у складі збірної Аргентини оформив дубль, у чому йому допоміг Глазер, який після навісу з лівого флангу намагався нейтралізувати загрозу кулаком, але промахнувся по м'ячу. Третій гол «Манчестер Сіті» опинився на рахунку Родрі, який використовував передачу Філа Фодена. У підсумку — 3:1, і результат цей, безумовно, з гри, хоча «Црвена Звєзда», яка в даному випадку виглядала явним аутсайдером, провела кілька гострих контратак і виглядала гідно.

В іншому матчі групи G "Лейпциг" у гостях розібрався зі швейцарським клубом "Янг Бойз" - 3:1. У групі H "Барселона" не залишила шансів "Антверпену" - 5:0, а український "Шахтар" на своєму полі поступився "Порту" - 1:3. У групі Е римський «Лаціо» звів внічию домашню зустріч із мадридським «Атлетіко» — 1:1, а голландський «Фейєноорд» впорався із шотландським «Селтіком» — 2:0.