Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Понад тисячу голих людей викупалися в холодному морі заради психічного здоров'я

Понад тисячу голих людей викупалися в холодному морі заради психічного здоров'я

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
Понад тисячу голих людей викупалися в холодному морі заради психічного здоров'я У Великій Британії понад тисячу оголених людей одночасно викупалися в Атлантичному океані на честь дня осіннього рівнодення. Про це повідомляє Daily Mail.

1300 голих купальників поплавали у водах Північного моря у графстві Нортумберленд. Захід, який проводиться з 2011 року організацією з охорони психічного здоров'я Mind, відбувся вранці 23 вересня. Голі купальники прийшли на пляж графства з усієї країни.
 
Багато хто з них був одягнений у клоунські перуки, а також теплі зимові шапки. Люди бралися за руки і стрибали на піску, а потім бігли поринути у холодну воду. Організатори назвали захід «святом життя, природи та наших унікальних фізичних тіл».

За 12 років організація Mind зібрала понад 100 тисяч фунтів стерлінгів для покращення діагностики та лікування психічних захворювань. Усі гроші, зібрані цього року, підуть організаціям, які займаються профілактикою та лікуванням таких хвороб у Нортумберленді.

Раніше в іспанській Каталонії місцеві нудисти поскаржилися представникам влади на одягнених відпочиваючих. Федерація нудистів та натуристів Каталонії ополчилась на туристів, які приходять на нудистські пляжі у плавках та купальниках.