Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » LG показала ноутбук із гнучким екраном

LG показала ноутбук із гнучким екраном

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Наука та IT
LG показала ноутбук із гнучким екраном Компанія LG представила Gram Fold – перший у лінійці бренду ноутбук із гнучким екраном, який буде доступний лише у Південній Кореї, - пишуть Запорізькі Вісті.

Новинка отримала 17-дюймовий OLED-екран роздільною здатністю QXGA+ (2560х1920 пікселів), який у зігнутому стані перетворюється на ноутбук з 12-дюймовим екраном роздільною здатністю 1920x1280 пікселів - друга половина екрану трансформується в сенсорну клавіатуру. У комплект Gram Fold також входять бездротова фізична клавіатура, а також пристрій підтримує керування за допомогою стілусу.

Gram Fold оснащений процесором Intel Core i5 13-го покоління у поєднанні з 16 Гб оперативної пам'яті та SSD-диском на 512 Гб, а також батареєю на 72 Вт·год. Заявлені роз'єми USB Type-C Thunderbolt 4 та USB Type-C 3.2 Gen 2, динаміки на 1,5 Вт з технологією Dolby Atmos. Працює новинка на базі ОС Windows 11.

Продажі LG Gram Fold у Південній Кореї розпочнуться з 4 жовтня. Вартість ноутбука з гнучким екраном складе 4,9 млн он (близько $3,7 тис.). Терміни виходу пристрою інші ринки не названо.