Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Україна закликала бойкотувати матчі за участю юнацької збірної Росії

Україна закликала бойкотувати матчі за участю юнацької збірної Росії

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Спорт
Україна закликала бойкотувати матчі за участю юнацької збірної РосіїУкраїнська асоціація футболу (УАФ) закликала слідом за Англією бойкотувати матчі за участю юнацької збірної Росії. Заява опублікована на сайті організації.

"УАФ рішуче засуджує рішення Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) про повернення у міжнародні змагання команд U17 з Російської Федерації", - додали в організації. Зазначається, що українські команди відмовляться від участі у турнірах, яких допустять російських футболістів.

26 вересня у Футбольній асоціації Англії заявили, що юніорські збірні відмовляться від матчів із російськими командами. В організації заявили, що виступають проти повернення Росії до учасників змагань Союзу європейських футбольних асоціацій.

Цього ж дня 26 вересня виконком УЄФА запропонував допустити до міжнародних турнірів збірні Росії серед гравців віком до 17 років. У виконкомі зазначили, що пропозиція включає допуск у нейтральному статусі, тобто спортсмени можуть отримати право виступати без прапора та гімну.