Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » У США назвали безвідповідальним включення грошей для України до проекту бюджету

У США назвали безвідповідальним включення грошей для України до проекту бюджету

Категорія: Політика, Суспільство
У США назвали безвідповідальним включення грошей для України до проекту бюджетуКонгресмен Пол Госар назвав безвідповідальною пропозицію сенату США включити 6 мільярдів доларів на допомогу Україні в короткостроковий бюджет, покликаний запобігти шатдауну, і не передбачити в ньому асигнувань на захист південних кордонів Сполучених Штатів від нелегальних мігрантів. 

Конгресмен нарік на те, що його жахає безвідповідальність демократів, які готові зупинити роботу федерального уряду, включивши 6 мільярдів доларів на продовження війни за дорученням Байдена в Україні, «і водночас виявились нездатними передбачити фінансування охорони нашого південного кордону».

Також він підкреслив, що американський президент Джо Байден «з розкритими обіймами» зустрічає 8,6 мільйонів нелегальних мігрантів, які «атакували» південний кордон США.

Таким чином палата представників Конгресу США проголосувала проти виключення допомоги України з бюджету Держдепартаменту на 2024 рік. Це означає, що виправлення конгресуман Марджорі Тейлор Грін було відхилено голосами 342 членів нижньої палати, за які висловилися 90 їхніх колег.