Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » "Ньюкасл" розгромив ПСЖ у матчі Ліги чемпіонів

"Ньюкасл" розгромив ПСЖ у матчі Ліги чемпіонів

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Спорт
"Ньюкасл" розгромив ПСЖ у матчі Ліги чемпіонів Англійський "Ньюкасл Юнайтед" здобув розгромну перемогу над французьким ПСЖ у матчі другого туру групового етапу Ліги чемпіонів сезону-2023/2024. 

Зустріч відбулася на стадіоні "Сент-Джеймс Парк" і завершилася з рахунком 4:1 на користь господарів. Перший м'яч на 17-й хвилині забив півзахисник англійців Мігель Альмірон. На 39-й хвилині перевагу збільшив захисник Ден Берн.
 
На 50-й хвилині відзначився хавбек Шон Лонгстафф. На 56 хвилині відставання парижан скоротив захисник Люка Ернандес. Остаточний рахунок у зустрічі встановив захисник Фабіан Шер, який забив на першій доданій до другого тайму хвилину.

Перемога стала для Ньюкасла першою в Лізі чемпіонів за 20 років. Востаннє в основному турнірі «сороки» грали у сезоні-2002/2003. Тоді вони обіграли німецький "Байєр" у матчі другого туру групового етапу - 3:1.

Таким чином, Ньюкасл очолив турнірну таблицю групи F, маючи в активі чотири очки. ПСЖ посідає друге місце, набравши три очки.

У наступному матчі англійці приймуть дортмундську "Боруссію", а французи - італійський "Мілан". Обидві зустрічі відбудуться 25 жовтня.