Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Ліга Чемпіонів: "Шахтар" переміг "Антверпен" у Бельгії

Ліга Чемпіонів: "Шахтар" переміг "Антверпен" у Бельгії

Категорія: Головне, Спорт
Ліга Чемпіонів: "Шахтар" переміг "Антверпен" у Бельгії «Антверпену» та «Шахтарю» передбачають боротьбу за третє місце у групі М. Якщо так і буде у підсумку, то «гірники» зробили солідний крок до Ліги Європи.
 
При цьому початок гри був для них невдалим. На третій хвилині втрата м'яча на своїй половині поля, передача, і Арбнор Муйя вразив дальній нижній кут воріт. Гості в першому таймі мали лише один момент, коли Данило Сікан отримав передачу вздовж штрафного майданчика, і його удар блокував захисник. А ось суперник забив знову - пас на Мишеля-Анже Баліквіша, який в дотик перекинув голкіпера - 2:0.

Одразу після перерви Георгій Судаков отримав м'яч у штрафному майданчику і запустив його у штангу. Тут же Єгор Назаріна перевірив голкіпера, низка рикошетів, і Сікан головою спрямував м'яч у сітку.
 
Микола Матвієнко у стрічки блокував небезпечний удар супротивника, а у відповідь гол.
 
Сікан заробив небезпечний штрафний удар. Ракицький, який не старів, сильно пробив у далеку частину воріт, і м'яч від суперника зрикошетив в інший кут - 2:2. Зубков упав у штрафному майданчику, але свисток арбітра не пролунав,
 
Назаріна у лицьової підхопив м'яч і прострілив на порожні ворота на Сікана - 2:3. У час, що залишився, голкіпер Дмитро Різник вирізнявся майстерністю, а його команда перемогла.