Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » ЗМІ: власник "Манчестер Сіті" перебуває під слідством через зв'язки з Росією

ЗМІ: власник "Манчестер Сіті" перебуває під слідством через зв'язки з Росією

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Спорт
ЗМІ: власник "Манчестер Сіті" перебуває під слідством через зв'язки з РосієюЗаступник прем'єр-міністра Об'єднаних Арабських Еміратів (ОАЕ) і власник «Манчестер Сіті» шейх Мансур ібн Зайд Аль Нахайянн може втратити футбольний клуб через «передбачуваний зв'язок з Росією», повідомляє Sport.es. Наразі, за інформацією видання, він перебуває під слідством.

Як повідомляє Sport.es, питання, пов'язане із власником футбольного клубу, знаходиться під контролем міністра закордонних справ Великобританії Джеймса Клеверлі. Звернення щодо необхідності перевірки Мансура ібн Зайд Аль Нахайянна надійшло від «проукраїнської юридичної фірми». За інформацією видання, шейха підозрюють у тому, що він допомагав російським підприємцям переказувати гроші в ОАЕ.

Якщо інформація буде підтверджена, Мансур ібн Зайд Аль Нахайянн може втратити клуб, оскільки правила Англійської прем'єр-ліги припускають, що власники можуть бути відсторонені від управління за порушення прав людини та ухилення від сплати податків.

Мансур ібн Зайд Аль Нахайян — член правлячої королівської родини емірату Абу-Дабі, йому належить холдинг CFG, який володіє дев'ятьма футбольними клубами, зокрема англійською «Манчестер Сіті». Цей клуб він придбав у 2008 році.