Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Як організувати транспорт для лежачого хворого?

Як організувати транспорт для лежачого хворого?

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Здоров'я

Як організувати транспорт для лежачого хворого? Лежачі хворі за станом здоров’я не можуть самостійно подорожувати. Водночас особам, які здійснюють догляд, необхідно враховувати той факт, що ймовірність виникнення ситуацій, що вимагають медичного втручання, не завжди може бути вирішена приїздом лікаря додому до пацієнта. У таких ситуаціях швидка організація транспортування до лікарні може вплинути на життя пацієнта. 

 

Якщо під час огляду на дому лікар дійде висновку про погіршення стану здоров'я лежачого, він може прийняти рішення про транспортування хворого до лікарні. У такому випадку пацієнт може розраховувати на безкоштовний транспорт до найближчого закладу охорони здоров’я. Про таке ж транспортування можна говорити і в тому випадку, коли на даний момент лікується лежача особа, яку необхідно транспортувати з одного лікувального закладу в інший, наприклад, для проведення певних досліджень.


Якщо хвора особа страждає на порушення функції органів руху, або за станом здоров’я не може самостійно пересуватися, то їй потрібен спеціальний транспорт, який можна замовити на сайті - медичного центру Evomed - https://evomed.com.ua/. Різвид транспорту також залежить від рішення лікаря, яке він приймає відштовхуючись від стану хворого.

 

 

Опікуни лежачого мають можливість, якщо дозволяють умови (якщо немає необхідності проводити медичні процедури під час транспортування), супроводжувати хворого під час санітарного транспортування.

 

Індивідуальний транспорт лежачого

Якщо прикутій до ліжка людині потрібна транспортування в лікарню, інший медичний заклад чи будь-яке інше місце, ми можемо скористатися послугами багатьох приватних компаній, що надають медичні та санітарні транспортні засоби. У випадку приватного транспорту ми можемо розраховувати на дуже високу якість послуг, включаючи підвіз пацієнта та доставку його до ліжка та допомогу з формальностями.

 

Персонал підбирається індивідуально з урахуванням потреб конкретного клієнта та його стану. Що стосується витрат, то вони також розраховуються індивідуально в залежності від складу медичного персоналу, терміновості замовлення, тривалості транспортування та відстані.