Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Розкрито розмір вкраденого пеніса Наполеона

Розкрито розмір вкраденого пеніса Наполеона

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Курйози
Розкрито розмір вкраденого пеніса Наполеона Британський історик та телеведучий Ешлі Коуї розкрив розмір пеніса Наполеона. Про це повідомляє радіостанція Newstalk.

Коуї заявив, що зараз пеніс першого імператора французів зберігається у Еван Латтімер — дочки уролога Джона Латтімера, який володів ним раніше. Статевий орган законсервований у ємності з формальдегідом.
 
«1978 року їм пропонували за нього 12 тисяч доларів, — розповів Коуї. — А нещодавно запропонували вже понад 300 тисяч».

При цьому він зазначив, що розмір пеніса імператора становить трохи більше двох сантиметрів. Історик назвав «досить іронічним», що Наполеон, який був значно вищий за середнього француза тих років, мав такий скромний дітородний орган.

Вважається, що статевий орган відтяв особистий лікар Наполеона Франсуа Карло Антоммарки після того, як життєвий шлях імператора завершився на острові Святої Єлени в 1821 році. "Але насправді пеніс був вкрадений духівником Наполеона, який здійснював останні обряди над ним", - заявив Коуї. Він також сказав, що нинішній розмір артефакту після відсікання мало змінився, оскільки був відразу поміщений у формальдегід.

Раніше повідомлялося, що у Великій Британії у підвалі старого замку виявили віскі, виготовлений у 1833 році. Віскі під назвою Atholl Brose з додаванням меду готували там багато століть. Наразі фахівці припускають, що напій зі знайденої партії могла куштувати королева Вікторія.