Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » У Франції дозволили продаж iPhone 12

У Франції дозволили продаж iPhone 12

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
У Франції дозволили продаж iPhone 12Влада Франції дозволила Apple відновити продаж iPhone 12 на всій території країни. Про це йдеться у повідомленні Національної частотної агенції Франції (ANFR).

У заяві агентства уточнюється, що Apple випустила оновлення, що знижує електромагнітне випромінювання iPhone 12. У зв'язку з цим американська компанія може відновити продаж смартфонів на території країни.

Представники ANFR зазначили, що після виходу поновлення електромагнітне випромінювання смартфонів досягло норми. Продаж пристроїв дозволили на всій території Франції, крім заморських департаментів — Гваделупи, Гайани, Мартініки, Майотти та Реюньона. Оновлення iOS для користувачів смартфонів Apple із цих регіонів вийде пізніше до кінця року.

До 2022 року Франція залишалася єдиним регіоном у світі, де смартфони Apple продавали разом із дротовими навушниками в комплекті. Цього вимагав закон, який контролював продаж пристроїв, що є джерелом радіочастотного випромінювання.

Про заборону продаж iPhone 12 у Франції стало відомо в середині вересня. При цьому Apple не визнали, що їхні смартфони можуть бути джерелом небезпечного для життя випромінювання.