Реєстрація    Увійти
Авторизація
» » » » Померла зірка серіалу «Друзі»

Померла зірка серіалу «Друзі»

Категорія: Позиція » Новини Позиція » Світ
Померла зірка серіалу «Друзі» Зірка серіалу Друзі Меттью Перрі помер у віці 54 років. Про це повідомляє TMZ із посиланням на правоохоронні органи.

За попередніми даними, актор потонув у джакузі, перебуваючи у своєму будинку у Лос-Анджелесі. Як зазначає джерело агентства, співробітники служби екстреного реагування прибули на місце події на виклик про зупинку серця.

Також уточнюється, що на місці смерті Перрі не виявлено наркотичних речовин. Слідів насильницької смерті також не виявлено.

У червні стало відомо, що Меттью Перрі придбав будинок на Голлівудських пагорбах у Лос-Анджелесі. За покупку він віддав майже п'ять мільйонів доларів.

Меттью Перрі народився 19 серпня 1969 року в Массачусетсі, США. Його найвідоміша та найулюбленіша глядачами роль — роль Чендлера Бінга в американському ситкомі «Друзі», який отримав 27 номінацій на премію «Еммі» і чотири рази визнавався найкращим комедійним серіалом. Також Перрі запам'ятався фільмами «Дев'ять ярдів», «Танго втрьох», «Історія Рона Кларка». Перрі був також запрошеним актором у серіалах "Клініка", "Беверлі-Хіллз, 90210", "Західне крило".